Over ons

Stepping Stones is onderdeel van de Korian Groep, een van de grootste en meest vooruitstrevende organisaties voor zorg, welzijn en ondersteuning van ouderen in Europa. We bieden ouderen met dementie een fijne, waardige en liefdevolle plek om te wonen. Een beschermend en overzichtelijk thuis. Dat betekent sfeervolle en kleine zorgvilla’s waar medewerkers, bewoners en familie elkaar goed kennen.

Met elkaar werken we elke dag, avond, week en weekend om onze bewoners zich thuis te laten voelen, hun familie te ondersteunen en de kwaliteit en continuïteit van Stepping Stones te verbeteren. Het succes van Stepping Stones ligt bij de kwaliteit van medewerkers en de onderlinge samenwerking, zowel in de villa (de zorgteams op locatie) als met het hoofdkantoor en de medewerkers daar. We werken echt samen, als een warme, gemoedelijke familie.

Stepping Stones als werkgever
Tevreden teams leveren tevreden bewoners. Wij hechten daarom belang aan samenwerking tussen en ontwikkelingen van onze vaste medewerkers, stagiaires én vrijwilligers en verhogen daarmee de kwaliteit van onze welzijn- en zorgactiviteiten. Hierbij gaan wij uit van de kwaliteiten en mogelijkheden van het team en de individuele medewerkers.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers tevreden zijn en onderzoeken dan ook regelmatig of onze medewerkers ons nog steeds zien als aantrekkelijk werkgever. Gelukkig vinden onze medewerkers het fantastisch om bij Stepping Stones te werken:

“Werken binnen onze villa is vergelijkbaar met een dag binnen een gezin. Warm, kleinschalig, overzichtelijk, betrokken met ruimte voor eigen inzicht in inhoud, volgorde van taken en échte aandacht voor bewoners. We zijn een klein en hecht zorgteam waar op z’n tijd naast je werkzaamheden ook ruimte is voor ontspannende momenten met collega’s en bewoners, zoals samen genieten van een heerlijke lunch of een activiteit. Een fijne werkplek, waar je je direct zult thuis voelen!”

Waarom werken bij Stepping Stones?
Kies voor werken bij Stepping Stones, omdat je wil werken…

  • …in een klein en hecht zorgteam met betrokken collega’s die allemaal passie voor de ouderenzorg hebben.
  • …daar waar er ook ruimte is voor ontspannende momenten met collega’s en bewoners.
  • …in een betrokken organisatie waar er ruimte is voor eigen inzicht in inhoud en volgorde van de werkzaamheden en er echte aandacht is voor bewoners.
  • …in een warme, professionele werkomgeving waar er hard wordt gewerkt, maar zeker ook veel gelachen. Een fijne werkplek, waar je je direct thuis zult voelen.
  • …op prachtige en unieke locaties die kleinschalig zijn, zodat we onze bewoners de zorg en aandacht kunnen geven die ze verdienen.
  • …en daar zelf uitstekende arbeidsvoorwaarden voor terug krijgt.

Werken bij Stepping Stones iets voor jou?
Wil jij deel uitmaken van een groeiende en succesvolle organisatie met hart voor de dementiezorg? En ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Stepping Stones? Bekijk snel onze vacatures!

Bekijk ook eens de andere zorgconcepten (met ieder een eigen karakter) van Korian en Korian zelf om te zien welke vacatures daar open staan.

Bij Stepping Stones zijn de volgende 46 vacatures beschikbaar: