Over ons

Rosorum is onderdeel van de Korian Groep, een van de grootste en meest vooruitstrevende organisaties voor zorg, welzijn en ondersteuning van ouderen in Europa. Rosorum biedt ouderen op prachtige locaties een veilige, vertrouwde en comfortabele woonomgeving met een hoogwaardig servicepakket naar wens en de beste zorg op maat. Dat doen we in een sfeer die gekenmerkt wordt door respect, warmte en een persoonlijke benadering.

In onze kleinschalige complexen blijven we de zorg en service bieden die gewenst wordt en nodig is, zodat de bewoners nooit naar een verpleeghuis of andere zorginstelling hoeven te verhuizen. Naarmate we ouder worden, groeit niet alleen de behoefte aan veiligheid en zekerheid, maar vooral ook aan ondersteuning, vertrouwde contacten en zorg. Wij geven daar op unieke wijze invulling aan. Enerzijds door op uitzonderlijk mooie locaties kleinschalige en karakteristieke woonzorgcomplexen te ontwikkelen. Anderzijds besteden we zeer veel aandacht aan het samenstellen, trainen en coachen van onze medewerkers.

Rosorum als werkgever
Bij Rosorum bieden we niet alleen onze bewoners, maar ook onze medewerkers enkel het allerbeste. Dit betekent dat jij iedere dag in een van onze prachtige panden werkt. En dat je terechtkomt in een van onze goed op elkaar ingespeelde teams. Als medewerker krijg je de ruimte om goede zorg en service te verlenen, werk je plezierig met je collega’s samen en geniet je van uitstekende arbeidsvoorwaarden. De beste zorg voor onze bewoners begint bij tevreden medewerkers.

Waarom werken bij Rosorum?
Kies voor werken bij Rosorum, omdat je wil werken…

  • …in een warme, professionele werkomgeving waar er tijd en ruimte is om zorg te leveren op hoogwaardig niveau.
  • …in een informele werksfeer met een hecht team van betrokken collega’s die allemaal passie hebben voor de ouderenzorg.
  • …in een organisatie waar jouw mening telt en er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en scholing.
  • …in een organisatie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk
  • op prachtige en unieke locaties die kleinschalig zijn, zodat we onze bewoners de zorg en aandacht kunnen geven die ze verdienen.
  • …en daar zelf uitstekende arbeidsvoorwaarden voor terug krijgt.

Werken bij Rosorum iets voor jou?
Wil jij werken voor een organisatie waar we iedere dag onze bewoners het allerbeste bieden? Op zoek naar een baan in de zorg met de WOW-factor? Bekijk snel onze vacatures!

Bekijk ook eens de andere zorgconcepten (met ieder een eigen karakter) van Korian en Korian zelf om te zien welke vacatures daar open staan.We nemen echt de tijd voor de bewoners!
Judith
Judith Verzorgende