🏆 Winnaar European Search Award 2023 🏆

Kennis, Kunde & Kwaliteit – Nederland Vacature levert Talent!

Nederland Vacature biedt op dit moment meer dan 8.500 vacatures aan in 1.024 steden. Het betreft posities in vrijwel alle branches, voor alle onderwijsniveaus en ervaringslevels, zowel junior als management rollen en alles ertussenin. Wij plaatsen alleen directe vacatures van organisaties, hebben geen gesponsorde content en bieden persoonlijke service. Nederland Vacature levert al 20 jaar kwaliteit en vanuit onze specialistische kennis bedienen wij onze klanten op de Nederlandse en Belgische markt.

Winnaar European Search Award 2023

We hebben een dynamische en geautomatiseerde online marketing strategie weten te ontwikkelen die prestatiegericht opereert. Dit is zo’n unieke en revolutionaire online marketing strategie, wij zijn de enige die dit toepassen in ons vakgebied. We zijn trots dat dit bekroond is met dé prijs op het gebied van Online Marketing en dat op Europees niveau!

Wat betekent dit voor onze klanten?

We hebben het verkeer, de conversieratio en het aantal sollicitanten drastisch verhoogd, terwijl we de CPA (kosten per sollicitant) aanzienlijk hebben verlaagd. In vergelijking tot onze concurrenten in de markt leveren wij bewezen meer resultaat tegen een lagere prijs.*

Ben jij benieuwd wat Nederland Vacature voor jouw bedrijf kan betekenen? We leggen je graag uit waarom wij jouw toekomstige partner zijn in de zoektocht naar nieuw talent! Neem contact met ons op via werkgevers@nederlandvacaturegroep.nl of bel ons op 0411 68 95 38.

*sollicitanten blijven als ze via Nederland Vacature komen tot 3x langer op de website van de werkgever en genereren 112% meer paginabezoeken per sessie. "Werkzoekenden uit de campagnes laten gemiddeld een engagement rate zien van 88%, waanzinnig goed voor welke betaalde bron dan ook": lees meer op Werf&