Over ons

Het Gouden Hart is onderdeel van de Korian Groep, een van de grootste en meest vooruitstrevende organisaties voor zorg, welzijn en ondersteuning van ouderen in Europa. Het Gouden Hart is er speciaal voor mensen die kwetsbaar ouder worden. We bieden ouderen met zowel somatische als psychogeriatrische uitdagingen een sfeervolle, veilige en vertrouwde omgeving om te wonen en te leven.

Wij zetten ons elke dag in voor een warm thuis voor onze bewoners. Op onze locaties hebben we verschillende mogelijkheden. Van zelfstandig wonen met zorg op afstand tot 24/7 intensieve zorg en begeleiding. De zorgteams op locatie en medewerkers op het servicekantoor werken samen om onze bewoners een thuis te bieden met de beste persoonlijke zorg, aandacht en service. Daarbij hebben we ook alle aandacht voor hun familie en naasten.

Wij gaan voor de hoogste kwaliteit van welzijn en zorg. Hiervoor werken we nauw samen met andere disciplines zoals o.a. een huisarts, een fysiotherapeut, een ergotherapeut, een logopediste, een diëtiste en een specialist ouderengeneeskunde.

Het Gouden Hart als werkgever
We zijn niet alleen trots op de mensen die bij ons werken, we snappen ook dat zij iedere dag moeten waarmaken wat we onze bewoners en hun naasten beloven. Dat is een flinke verantwoordelijkheid. Daarom investeren we continu in onze medewerkers, stagiaires en vrijwilligers. Alleen samen als team kunnen wij onze bewoners de persoonlijke zorg, aandacht en service bieden die zij verdienen. Als je onderdeel van ons team wordt, krijg je van ons veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Waarom werken bij Het Gouden Hart?
Kies voor werken bij Het Gouden Hart, omdat je wil werken…

  • …in een warme, professionele werkomgeving waar er hard wordt gewerkt, maar zeker ook veel gelachen.
  • …bij een werkgever die tevreden medewerkers belangrijk vindt, waarde hecht aan jouw mening en ervoor zorgt dat je optimaal kunt functioneren. Een werkgever dus die oog heeft voor jou!
  • …binnen een organisatie die streeft naar verbetering en waar er altijd aandacht en tijd is voor ideeën en gesprekken om te leren van situaties, klachten en incidenten.
  • …met betrokken collega’s die allemaal passie voor de ouderenzorg hebben.
  • …op prachtige en unieke locaties die kleinschalig zijn, zodat we onze bewoners de zorg en aandacht kunnen geven die ze verdienen.
  • …en daar zelf uitstekende arbeidsvoorwaarden voor terug krijgt.
     

Werken bij Het Gouden Hart iets voor jou?
Wil jij deel uitmaken van een succesvolle organisatie met een gouden hart voor kwetsbaar wordende ouderen? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou bij Het Gouden Hart? Bekijk snel onze vacatures!

Bekijk ook eens de andere zorgconcepten (met ieder een eigen karakter) van Korian en Korian zelf om te zien welke vacatures daar open staan.