Over ons

Dores Herstelzorg is onderdeel van de Korian Groep, een van de grootste en meest vooruitstrevende organisaties voor zorg, welzijn en ondersteuning van ouderen in Europa. Dores Herstelzorg is een organisatie voor geriatrische revalidatiezorg. Alle aandacht gaat naar het juiste herstel van ouderen, zodat zij met een goed gevoel weer naar huis gaan en op een verantwoorde manier het normale leven weer oppakken. Het doel is ze zo goed mogelijk voorbereiden op de thuissituatie zodat ze weer zoveel mogelijk zelfstandig kunnen wonen. Een positieve aanpak en zorg op kleinschalig niveau zijn key. Een hechte en stimulerende omgeving zorgen voor sneller herstel.

In overleg met de cliënt kijken we naar wat hij of zij nog kan en waar hulp bij nodig is. Op basis daarvan stellen onze zorgexperts samen met de cliënt een herstelplan met revalidatiedoelen op en ondersteunen wij daar waar nodig. Onze zorg sluit zoveel mogelijk aan op de thuissituatie van onze cliënten en houdt ook rekening met de naasten van de cliënt, zodat zij in de thuissituatie goed kunnen helpen.

We geloven dat het beste herstel voortkomt uit de juiste behandelingen, voldoende rust en een gezonde regelmaat. Al onze herstellocaties liggen dan ook in een groene omgeving en bieden alle ruimte om de juiste zorg te leveren.

Dores Herstelzorg als werkgever
Wij hechten veel waarde aan de expertise van onze medewerkers. Daarom betrekken we onze artsen en verpleegkundigen nadrukkelijk bij het opstellen van ons beleid. We komen daarvoor regelmatig in werkgroepen samen.

Wij geven jou als medewerker de ruimte om al je vaardigheden in te zetten en stimuleren je daarin. Zo zie je direct het resultaat van je werkzaamheden. Je ziet je cliënt steeds verder herstellen en zelfstandiger worden. Samen met andere professionals stem je de zorg af op de revalidatiedoelen. Het kernteam bestaat uit een specialist oudergeneeskunde of physician assistant, fysiotherapeut, ergotherapeut en verpleegkundige. Als het nodig is haakt de diëtist of de logopedist aan. We werken dus vanuit verschillende expertises samen om de beste herstelzorg te bieden.

Waarom werken bij Dores Herstelzorg?
Kies voor werken bij Dores Herstelzorg, omdat je wil werken…

  • …in een warme, professionele werkomgeving waar er hard wordt gewerkt, maar zeker ook veel gelachen.
  • …bij een werkgever veel waarde hecht aan de expertise van haar medewerkers en medewerkers betrekt bij het opstellen van het beleid.
  • …daar waar er ruimte is om al je vaardigheden in te zetten.
  • …met betrokken collega’s die allemaal passie hebben voor de ouderenzorg.
  • …op prachtige en unieke locaties in een groene omgeving waar er de ruimte is om de juiste zorg te leveren.
  • …en daar zelf uitstekende arbeidsvoorwaarden voor terug krijgt.

Werken bij Dores Herstelzorg iets voor jou?
Hou je van afwisseling en uitdaging? Wil je veel leren en je kennis ontwikkelen? Dan is werken bij Dores Herstelzorg misschien wel iets voor jou. Bekijk snel onze vacatures!

Bekijk ook eens de andere zorgconcepten (met ieder een eigen karakter) van Korian en van Korian zelf om te zien welke vacatures daar open staan.

Bij Dores Herstelzorg is de volgende vacature beschikbaar: