Over ons

Korian Nederland is onderdeel van de Korian Groep, een van de grootste en meest vooruitstrevende organisaties voor zorg, welzijn en ondersteuning van ouderen in Europa. Samen werken we elke dag aan kleinschalige en persoonlijke zorg voor onze ouderen. Dat doen we met verschillende zorgconcepten en een fantastisch team in een innovatieve omgeving. We zijn een ondernemende zorgorganisatie die actief het verschil probeert te maken.

De 5 labels onder Korian (met ca. 35 prachtige unieke zorglocaties door heel Nederland) zijn: Het Gouden Hart, Stepping Stones, Hestia Zorg, Dores Herstelzorg en Rosorum. Met de realisatie van diverse nieuwe projecten op korte termijn zal het aantal locaties en de omvang nog verder toenemen.

We werken op onze drie hoofdkantoren in Arnhem, Velp (NB) en Nieuwegein aan het bieden van de beste ouderenzorg door onze zorglocaties in heel Nederland te ondersteunen en faciliteren.

Waarom werken bij Korian?
Kies voor werken bij Korian, omdat je wil werken…

  • …in een warme, professionele werkomgeving waar er hard wordt gewerkt, maar zeker ook veel gelachen.
  • …bij een snelgroeiende en zichzelf sterk ontwikkelende organisatie met betrokken collega’s die allemaal passie voor de ouderenzorg hebben.
  • …op prachtige en unieke locaties die kleinschalig zijn, zodat we onze bewoners de zorg en aandacht kunnen geven die ze verdienen.
  • …en daar zelf uitstekende arbeidsvoorwaarden voor terug krijgt.

Werken bij Korian iets voor jou?
Op dit moment zoeken we professionals in diverse vakgebieden. Bekijk snel onze vacatures! Bekijk ook onze verschillende zorgconcepten met ieder een eigen karakter om te zien welke vacatures daar open staan.