Over ons

Hestia Zorg is onderdeel van de Korian Groep, een van de grootste en meest vooruitstrevende organisaties voor zorg, welzijn en ondersteuning van ouderen in Europa. Vanuit de overtuiging dat ouderen zich het beste voelen, daar waar zij zich thuis voelen, doen wij er alles aan om ouderen met dementie een gemoedelijk thuis te geven. We verdiepen ons in het verleden, de levensgeschiedenis en leefgewoontes van onze bewoners, zodat we hen de zorg en aandacht kunnen geven die bij hun past.

Werken bij Hestia Zorg is werken op een plek waar alleen de best mogelijke zorg goed genoeg is. Kenmerkend daarbij is onze zienswijze: we kijken altijd met een positieve blik naar wat onze bewoners wél kunnen en waar ze energie en levensvreugde van krijgen. Dat noemen we ook wel belevingsgerichte zorg, een nieuwe manier van omgaan met mensen met dementie. De wensen en mogelijkheden van de bewoner staan centraal. Daar wordt wonen en zorgen in onze zorghuizen mooier én beter van. Voor zowel de bewoner, familie als de verzorgenden.

Ons zorgteam bestaat uit een hechte club mensen met een passie voor zorg. Ook voor hen voelen onze zorghuizen als een stukje thuis. We werken zoveel mogelijk samen met dezelfde zorgverleners uit de regio, van professionals tot vrijwilligers, zodat we onze bewoners altijd persoonlijke aandacht en een vertrouwd gezicht kunnen bieden.

Hestia Zorg als werkgever
Wij zijn trots op onze mensen! Goede zorg begint met goede zorgteams. Daarom investeren wij in onze medewerkers, stagiaires en vrijwilligers. Alleen samen kunnen wij onze bewoners het warme en geborgen thuis bieden dat zij verdienen. Daarom ontwikkelen we persoonlijk leiderschap en moedigen we het nemen van eigen verantwoordelijkheid aan. De kennis en kunde van het team en de individuele medewerkers staan hierbij voorop. Vanuit Hestia Zorg krijg jij goede begeleiding om het beste uit jezelf te kunnen halen!

Waarom werken bij Hestia Zorg?
Kies voor werken bij Hestia Zorg, omdat je wil werken…

  • …bij een werkgever die trots is op haar mensen en aandacht heeft voor jouw ontwikkeling.
  • …in een klein en hecht zorgteam met betrokken collega’s die allemaal passie voor de ouderenzorg hebben.
  • …werken bij een organisatie met een positieve blik op zorg: aandacht voor wat bewoners kunnen en waar zij energie en levensvreugde van krijgen.
  • …in een warme, professionele werkomgeving waar er hard wordt gewerkt, maar zeker ook veel gelachen
  • …op prachtige en unieke locaties die kleinschalig zijn, zodat we onze bewoners de zorg en aandacht kunnen geven die ze verdienen en jouw werkplek ook voor jou als een stukje thuis voelt.
  • …en daar zelf uitstekende arbeidsvoorwaarden voor terug krijgt.

Werken bij Hestia Zorg iets voor jou?
Wil jij deel uitmaken van een groeiende en succesvolle organisatie met hart voor de dementiezorg? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou bij Hestia Zorg? Bekijk snel onze vacatures!

Bekijk ook eens de andere zorgconcepten (met ieder een eigen karakter) van Korian en Korian zelf om te zien welke vacatures daar open staan.