Waarom onze organisatie

Werken dicht bij huis

Wij bieden

Pensioen
Vakantiegeld
Vakantiedagen

Over ons

Welkom op onze bedrijfspagina!

Wij zijn een regionaal schoonmaakbedrijf en werken voornamelijk in regio Gelderland. We zoeken met regelmaat nieuwe medewerkers voor lokale projecten. Wat maakt ons nou de ideale werkgever?

Naast de CAO voorwaarden en maandelijkse loonbetalingen, vinden wij het belangrijk om te investeren in onze medewerkers en te zorgen voor een leuke en prettige werkomgeving. Dit doen we door:

  • Continue persoonlijke begeleiding

Onze leidinggevenden zijn vanuit de werkvloer doorgegroeid. Je ziet hem/haar wekelijks en soms zelfs bijna dagelijks! Dit zorgt ervoor dat je altijd en rechtstreeks kunt communiceren met de leidinggevende maar ook wekelijks gecoacht wordt. De communicatielijnen zijn erg kort, je leert ook je collega's op kantoor kennen.

  • Persoonlijke attenties

Je bent bij ons geen 'nummer'. We blijven persoonlijk betrokken als het gaat om verjaardagen, geboortes, trouwdagen etc. Een jubilea wordt gevierd. Bij goede kwaliteitsresultaten belonen wij jullie met koffie en gebak. En natuurlijk ontvangt iedere medewerker een kerstpakket!

  •  We steunen persoonlijke ontwikkeling

Heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen en wil je meer leren? Dat kan bij ons! We bieden ieder jaar diverse opleidingen en cursussen aan, aan onze medewerkers. We begeleiden je ook in het zoeken naar lokale cursussen bij jouw in de buurt!

We zouden het heel leuk vinden als jij binnenkort deel uitmaakt van onze organisatie!
Voor meer impressies, kijk dan op onze facebookpagina!Onze waarden

Persoonlijke ontwikkeling
Al onze medewerkers worden binnen 1 jaar na indiensttreding minimaal opgeleid tot vakgeschoold.
Kwaliteit
Ons personeel is intern opgeleid, hierdoor leveren onze medewerkers en het management een dienstverlening van hoge kwaliteit. Al onze managers zijn gediplomeerde kwaliteitscontroleurs (DKS en VSR).

Bij Schoonmaakbedrijf Aalbers BV zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar:

Gerelateerde organisaties