Waarom onze organisatie

Werken dicht bij huis
Continue persoonlijke begeleiding
We steunen persoonlijke ontwikkeling

Wij bieden

Salarisschaal conform CAO
Pensioen
Vakantiegeld

Over ons

Welkom op onze bedrijfspagina!

Wij zijn een regionaal schoonmaakbedrijf en werken voornamelijk in regio Gelderland. We zoeken met regelmaat nieuwe medewerkers die parttime of fulltime voor lokale projecten willen werken.

Wat maakt ons nou de ideale werkgever?

Naast de CAO voorwaarden en maandelijkse loonbetalingen, vinden wij het belangrijk om te investeren in onze medewerkers en te zorgen voor een leuke en prettige werkomgeving. Dit doen we door:

  • Continue persoonlijke begeleiding

Onze leidinggevenden zijn vanuit de werkvloer doorgegroeid. Je ziet hem/haar wekelijks en soms zelfs bijna dagelijks! Dit zorgt ervoor dat je altijd en rechtstreeks kunt communiceren met de leidinggevende maar ook wekelijks gecoacht wordt. De communicatielijnen zijn erg kort, je leert ook je collega's op kantoor kennen.

  • Persoonlijke attenties

Je bent bij ons geen 'nummer'. We blijven persoonlijk betrokken als het gaat om verjaardagen, geboortes, trouwdagen etc. Een jubilea wordt gevierd. Bij goede kwaliteitsresultaten belonen wij jullie met koffie en gebak. En natuurlijk ontvangt iedere medewerker een kerstpakket!

  • ¬†We steunen persoonlijke ontwikkeling

Heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen en wil je meer leren? Dat kan bij ons! We bieden ieder jaar diverse opleidingen en cursussen aan, aan onze medewerkers. We begeleiden je ook in het zoeken naar lokale cursussen bij jouw in de buurt!

We zouden het heel leuk vinden als jij binnenkort deel uitmaakt van Schoonmaakbedrijf Aalbers!
 Onze waarden

Persoonlijke ontwikkeling
Al onze medewerkers worden binnen 1 jaar na indiensttreding minimaal opgeleid tot vakgeschoold.
Kwaliteit
Ons personeel is intern opgeleid, hierdoor leveren onze medewerkers en het management een dienstverlening van hoge kwaliteit. Al onze managers zijn gediplomeerde kwaliteitscontroleurs (DKS en VSR).
Betrokkenheid
Wij weten wat er speelt. Ieder project heeft een ploeg vaste medewerkers, dit zorgt voor herkenbaarheid en bekende gezichten voor onze opdrachtgevers.
Snel reactievermogen
Zaken worden snel opgepakt, opgelost en teruggekoppeld.
Persoonlijke attenties
Je bent bij ons geen 'nummer'. We blijven persoonlijk betrokken als het gaat om verjaardagen, geboortes, trouwdagen etc. Een jubilea wordt gevierd.
Persoonlijke begeleiding
Je ziet de leidinggevende regelmatig! Dit zorgt ervoor dat je altijd en rechtstreeks kunt communiceren met de leidinggevende. De communicatielijnen zijn erg kort.

Bij Schoonmaakbedrijf Aalbers BV zijn de volgende 7 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Zodra wij u sollicitatie hebben ontvangen gaan wij kijken naar een passende vacature.
Telefonische screening
De rayonmanager neemt contact met u op om kennis te maken en om eventueel een afspraak in te plannen.
Aangenomen
Er wordt gestart met een arbeidsovereenkomst voor vier maanden, daarna (mogelijke) verlenging met acht maanden, vervolgens (mogelijke) verlenging met 12 maanden.

Gerelateerde organisaties