Over ons

A.A.S. Autoschade Hartgerink heeft haar deuren voor het eerst geopend in 1965, als universele garage in een verbouwde boerenschuur in Hengevelde. De eigenaar Gerard Hartgerink sleutelde toen zelf nog. Grenzen op het gebied van service verlenen kende hij niet, dag en nacht stond hij klaar voor zijn klanten.

Die servicegerichtheid is al 45 jaar lang de rode draad in de historie van Autobedrijf Hartgerink. Door de jaren heen is Autobedrijf Hartgerink uitgegroeid tot een dealerbedrijf met drie vestigingen, en een universeel schadeherstelbedrijf.

Momenteel dragen we met zo’n 55 mensen de visie van Gerard Hartgerink verder uit. Maak jij daar binnenkort ook deel van uit? Onze waarden

Innovatief
Werken met de beste tools & gereedschappen. Werk je graag met de nieuwste technologieën, technieken of gereedschap? Dan ben je bij Wensink aan het juiste adres.
Samen
Werken in een groot team met specialismen. Een echte teamplayer? Dan zit je bij ons goed. Wensink heeft veel diverse teams van specialisten.
Professioneel en grootschallig
Bij Wensink werk je met de beste specialisten en technologieën. Zo helpen wij iedereen professioneel opweg. Zowel onze klanten als medewerkers.

Bij A.A.S. Autoschade Hartgerink zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Na je sollicitatie krijg je direct een bevestiging van je sollicitatie en zetten we alles in het werk om je snel te laten weten of je in aanmerking komt voor de functie.
Telefonische screening
Onze afdeling recruitment een eerste selectie doen. Het kan zijn dat we nog contact met je opnemen voor een telefonisch interview.
Eerste interview
In dit gesprek bespreken we samen wat jouw persoonlijke ambities en werkervaring zijn. Hebben we beide een goed gevoel overgehouden dan gaan we graag verder met het tweede gesprek.
Tweede interview
Het kan zijn dat we na de kennismaking nog een tweede gesprek inplannen.
Aanbod
Bij de juiste klik ontvang je een overzicht van het salaris en de arbeidsvoorwaarden, welke we natuurlijk graag met je bespreken.
Aangenomen
Zodra je jouw contract getekend en teruggestuurd hebt starten we het onboarding programma waar we elkaar nog beter leren kennen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!