Waarom onze organisatie

Een prettige werkomgeving in een leuk collegiaal team
Fietsplan
Een bedrijf die daadwerkelijk aan de slag gaat met jou frisse ideeën en inbreng

Wij bieden

Salarisschaal conform CAO
Opleidingsbudget
Pensioen

Onze recruiter

Over ons

WellColl Group is sinds het ontstaan in 1953 uitgegroeid tot het meest veelzijdige bedrijf in Limburg rondom autoschadeherstel, ruitherstel, caravan- en camperservice. WellColl werkt voor alle verzekeraars en verschillende leasemaatschappijen, en beschikt over een groot aantal merkerkenningen. Daarnaast zijn we een sterke mobiliteitspartner op het gebied van bedrijfswageninrichtingen, voertuigvolgsystemen, oldtimerrestauratie, auto- en busverhuur en autolease (RentaRolla) en speciale verfapplicaties (Special Paints).

WellColl Groep werkt inmiddels met ruim 120 medewerkers in onze vestigingen in HeerlenKerkradeMaastrichtSittardRoermond en Weert. Regelmatig hebben wij vacatures voor nieuwe WellCollega’s, bijvoorbeeld plaatwerkers, voorbewerkers/spuiters, autopoetsers, schademanagers, automotive specialisten en administratieve medewerkers. Ook biedt onze onderneming vanwege haar omvang ruime doorgroeimogelijkheden en kansen voor zij-instromers.Onze waarden

Familiebedrijf
De WellColl Group is een Limburgs familiebedrijf
Veelzijdig
WellColl Groep is een Limburgs familiebedrijf, met een historie van 70 jaar, dat is uitgegroeid tot een complete en veelzijdige partner in de automotive.

Bij A.A.S. WellColl Roermond is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Als je sollicitatie binnen is nemen we contact met je op.
Eerste reactie
Je wordt uitgenodigd voor een gesprek om meer over elkaar te weten te komen.
Aanbod
Is er een wederzijdse klik? Dan doen wij je graag een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden.
Aangenomen
Welkom!

Gerelateerde organisaties