Over Nederland Vacature Groep | Fijn dat je er bent

Waarom we dit doen

Nederland Vacature Groep helpt al 15 jaar werkzoekenden aan de juiste vacatures. Als familiebedrijf is ons doel een stabiele arbeidsmarkt op de lange termijn. Werk is een belangrijk aspect in het leven en wij vinden dat iedereen zijn of haar mooiste leven kan leven! Werk moet daarom passen bij jou als persoon. Een voorwaarde is dat je kansen krijgt om die passende baan te vinden.  

Peter en Nanette Aarts zagen in 2004 dat op andere vacaturesites voornamelijk anonieme vacatures online stonden van uitzendbureaus, maar jij wilt natuurlijk weten bij wie je gaat solliciteren. Want jij als persoon moet matchen bij de functie én bij het bedrijf om een langdurig gezonde arbeidsrelatie mogelijk te maken. Dat is precies de reden dat ze een eigen platform zijn gestart met alleen vacatures van directe werkgevers. 

Hiermee waren wij de eerste in de Benelux en worden nu dagelijks bezocht door meer dan 25.000 werkzoekenden. 87% van de sollicitanten beveelt ons aan bij familie en vrienden!

Inmiddels is Wouter, de 2e generatie van de familie Aarts, toegetreden in het bedrijf en gaat de aandacht nog meer uit naar jou als werkzoekende bij het vinden van de juiste vacature. Zo hebben we bedrijfspagina's toegevoegd zodat je snel kunt zien of de organisatie achter de vacature bij jou gaat passen. Daarnaast hebben we een helpdesk waar jij met al jouw vragen terecht kunt.

Bovendien denken we ook actief na over de arbeidsmarkt van morgen. Wij zetten ons in om onze jeugd te helpen, zodat zij in de toekomst betere kansen op de arbeidsmarkt hebben. Het doel is een gezond evenwicht creëren tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. 

Wij willen te allen tijde de meest servicegerichte vacaturesite van Nederland zijn en blijven

Wanneer jij suggesties hebt ter verbetering van onze website of onze diensten, dan horen wij die heel graag.

Geniet van je dag!

Met hartelijke groeten,
Team Nederland Vacature Groep


 
Enkel vacatures van directe werkgevers
Informatie over organisatie achter de vacature
Persoonlijke service
Geen advertenties /gesponsorde vacatures
Geen dubbele / verlopen vacatures
Familiebedrijf