Herken je het gevoel dat je op je plek zit, plezier hebt in je werk en je aan het einde van de dag vol energie naar huis gaat…? Mooi, wij ook!

Met plezier dragen we bij aan dit gevoel bij duizenden mensen per jaar door ze via onze websites aan de juiste baan te helpen. We werken iedere dag naar de perfecte situatie van hoe werkzoekenden en werkgevers elkaar vinden, want dat kan nog stukken beter!

Kennis, Kunde & Kwaliteit – Nederland Vacature levert Talent!

Nederland Vacature biedt op dit moment meer dan 8.500 vacatures aan in 1.024 steden. Het betreft posities in vrijwel alle branches, voor alle onderwijsniveaus en ervaringslevels, zowel junior als management rollen en alles ertussenin. Wij plaatsen alleen directe vacatures van partners, hebben geen gesponsorde content en bieden persoonlijke service. Nederland Vacature levert al 20 jaar kwaliteit en vanuit onze specialistische kennis bedienen wij onze klanten op de Nederlandse en Belgische markt.

Winnaar European Search Award 2023

We hebben een dynamische en geautomatiseerde online marketing strategie weten te ontwikkelen die prestatie gericht opereert. Dit is zo’n unieke en revolutionaire online marketing strategie, wij zijn de enige die dit toepassen in ons vakgebied. We zijn trots dat dit bekroond is met dé prijs op het gebied van Online Marketing en dat op Europees niveau!

Wat betekent dit voor onze klanten?

We hebben het verkeer, de conversieratio en het aantal sollicitanten drastisch verhoogd, terwijl we de CPA (kosten per sollicitant) aanzienlijk hebben verlaagd. In vergelijking tot onze concurrenten in de markt leveren wij bewezen meer resultaat tegen een lagere prijs.*

Ben jij benieuwd wat Nederland Vacature voor jouw bedrijf kan betekenen? We leggen je graag uit waarom wij jouw toekomstige partner zijn in de zoektocht naar nieuw talent! Neem contact met ons op via info@nederlandvacaturegroep.nl of bel ons op 0411 - 689 538.

*sollicitanten blijven als ze via Nederland Vacature komen tot 3x langer op de website van de werkgever en genereren 112% meer paginabezoeken per sessie.

De basis
Nanette & Peter Aarts leggen in 2004 de basis voor dit bedrijf. Ze starten de regionale vacaturesite NoordBrabantVacature.nl. Hier staan enkel bedrijfsherkenbare vacatures, zodat werkzoekenden altijd weten bij welk bedrijf ze solliciteren. Dit loopt al snel, op een positieve manier, uit de hand tot de landelijke vacaturesite NederlandVacature.nl. Vanaf 2011 maken we ook onze zuiderburen blij met deze werkwijze en is BelgieVacature.be net zo’n succes.

We staan op nummer 1 in de top 3 van best presterende vacaturesites en maar liefst 90% van onze nieuwe klanten vervolgen de samenwerking. Zo hebben we in totaal al 18.000 bedrijven, zoals Coolblue, Albron, Lucardi, G4S en Leger des Heils geholpen aan kandidaten. En daar zijn we trots op!

Om werkzoekenden een breder aanbod van vacatures te geven, starten we in 2013 met JoBBsquare. Hier krijgen ze een breed aanbod van vacatures van uitzendbureaus en werving & selectie kantoren. Hiermee helpen we o.a. Randstad, Yacht, Tempo-Team en V-NOM.

Heb jij ideeën, suggesties, tips of kom je gewoon graag met ons in contact?
Bel dan naar 0411 689 538 of mail naar info@nederlandvacaturegroep.nl