Waarom onze organisatie

Het leuke bij een administratiekantoor is dat je het gehele pakket van A tot Z tot je mag nemen.
Er wordt goed voor je gezorgd; aangename werkplekken en een fijne ruimte om samen te lunchen.
Kies ieder jaar opnieuw je secundaire arbeidsvoorwaarden

Wij bieden

Pensioen
Werken vanuit huis mogelijk
Vakantiegeld

Over ons

Zwanenberg Advies is van drie Brabantse G’s: gastvrij, gemoedelijk en gezellig. Onze klanten moeten dat voelen als ze zaken met ons doen. Maar dat gevoel willen we vooral ook naar onze eigen collega's uitstralen.

Bij ons kies je daarom zelf je (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Werk jij graag ’s avonds of in het weekend? Prima. Kun je extra verlofuren gebruiken? Omdat je mantelzorger bent, vrijwilligerswerk doet of simpelweg leuke dingen wil doen? Dan ga je daarvoor. We betalen ook graag mee aan het verduurzamen van je huis, de kinderopvang of behandelingen bij een specialist of coach. Iedereen heeft andere wensen en behoeften. Het is ook maar net in welke levensfase je zit. 

We ondersteunen klanten bij al hun vraagstukken op fiscaal, juridisch, administratief en bedrijfsorganisatorisch gebied. Op verschillende momenten in hun leven komen ze op kruispunten te staan. Vooral dan denken we graag met ze mee: hoe nu verder? Of het nu gaat om groeien, inkopen, overnemen, verkopen, uitbreiden, verdiepen, innoveren of consolideren.

Onze nuchtere en Brabantse aanpak zie je ook terug in de werkwijze. Dat je even snel een telefoontje pleegt in plaats van constant te (blijven) mailen. We zijn een groot kantoor, dus je krijgt veel nieuwe collega’s. Wel zit je met slechts een aantal in een kamer. Onze kerstborrels worden groots aangepakt. Ook houden we jaarlijks een BBQ en sinterklaasfeest voor medewerkers met (jonge) kinderen. 

Word jij de nieuwe collega van onder meer Bennie, Daphne, Erik, Hans, Mariëlle, Roy en Marloes? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer!Onze waarden

Gelijkwaardigheid
Bij ons wordt iedereen gelijk behandeld.
Balans
Er is spraken van een goede balans tussen werk en privé.
Respect
We gaan respectvol om met onze collega's en klanten.
Innovatief
We hebben collega's waar we nauw mee samenwerken in Belgrado, de hoofdstad van Servië.
Resultaatgericht
We werken hard om samen het beste resultaat te behalen.
Klantgericht
We kijken graag met de klant mee om samen tot een juiste oplossing te komen.
Flexibel
Je krijgt de mogelijkheid om op een aangename werkplek op kantoor werken, maar ook is thuiswerken mogelijk.
Persoonlijke ontwikkeling
Bij ons krijg je een volwaardige junior functie. Wij geloven in een werkplek waar je kunt blijven leren en doorgroeien. En een plek waar je fouten kan en mag maken.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
.
Telefonische screening
.
Eerste interview
.
Tweede interview
.
Aanbod
.
Aangenomen
.