Over ons

Zwanenberg Advies is hét centrum van financiële, administratieve en fiscale kennis en ervaring in de regio Midden- en Oost-Brabant.

Binnen de organisatie wordt er gewerkt vanuit een 3-tal kernwaarden, welke richting en houvast geven bij de dagelijkse werkzaamheden. Alle medewerkers worden geselecteerd, getraind en beoordeeld op de wijze waarop zij invulling geven aan de kernwaarden:
1. Klantgerichtheid
2. Betrokkenheid
3. Flexibiliteit

De medewerkers behartigen de belangen van klanten met betrekking tot de totale bedrijfsproblematiek. Persoonlijke toewijding en betrokkenheid kenmerken deze aanpak. Het vizier is, afhankelijk van wat de klant wil, gericht op de opzet en uitvoering van de administratie als geheel, de salarisadministratie evenals de fiscale aspecten van zowel de bedrijfsmatige als ook persoonlijke activiteiten van klanten. Ook voor deskundige adviezen over automatiseren en bijvoorbeeld subsidievraagstukken kunnen klanten bij Zwanenberg Advies terecht. Wat de organisatie zo leuk maakt, is dat zij niet alleen deskundig, betrokken en ondernemend is, maar tevens een informele en laagdrempelige sfeer kent. Er heerst bij Zwanenberg Advies geen pakkencultuur!