Over ons

Schoolvereniging
De ZSV is een schoolvereniging. Alle ouders zijn lid van deze vereniging. We hebben een betrokken ouderpopulatie. Zo kunnen zij zitting nemen in werkgroepen, de medezeggenschapsraad, commissie van toezicht of het bestuur. En ondersteunen ze het team bij de TSO en allerlei activiteiten. 
 
Het team
Het onderwijsteam van de ZSV bestaat uit bevoegde groepsleerkrachten met diverse specialisaties (zoals gedrag, rekenen, meer- en hoogbegaafdheid en ICT) en een vakleerkracht voor gym. Ook maakt de ZSV gebruik van vakleerkrachten voor o.a. muziek en andere creatieve vakken (beeldend, dans, theater). Naast het leerkrachtenteam is er een intern begeleider, een directeur en een officemanager.
 
Co-teaching
De ZSV werkt met co-teaching. Co-teaching betekent letterlijk ‘samen lesgeven’. Bij ons op school houdt het in dat twee leerkrachten samen de verantwoordelijkheid delen voor het geven van onderwijs aan een groep. In de kleutergroepen zijn er minimaal 1 dag per week twee leerkrachten aan het werk in dezelfde groep. In groep 3 en 4 is dit drie dagen per week en vanaf groep 5 twee dagen per week. De andere dagen staat de leerkracht alleen voor de groep. Dit betekent meer expertise en meer mogelijkheden voor begeleiding en ondersteuning in alle groepen.