Over ons

Plezier in recruitment en te allen tijde in controle zijn over deze processen! Dat is namelijk wat bij ons voorop staat. Jou ontlasten, ontzorgen en blij maken door je de volledige controle te geven over jouw recruitment. Recruitment is leuk, omdat je zelf bepaalt hoe je het inricht.

Geen afhankelijkheid meer van werving- en selectiebureaus terwijl je werkt aan je eigen employer brand; dat is wat wij je te bieden hebben. Hoe je de aanzienlijke besparingen in tijd en kosten anders kunt besteden? Dat laten we graag aan jou over ??

Yoores Recruitment Solutions is al ruim 10 jaar actief in de wereld van Recruitment Process Outsourcing. Als leidende partij in RPO markt zijn we gespecialiseerd in het optimaliseren van recruitmentprocessen om het beste talent zo efficiënt en effectief mogelijk aan jouw organisatie te verbinden, op maat en volledig client-branded. Het verschil met traditionele RPO oplossingen is dat onze RPO volledig in dienst staat van jou. Dit doen we door je de volledige controle te geven over het wervingsproces waarbij je zelf bepaalt welke activiteiten je zelf uitvoert en welke activiteiten je aan ons overlaat. Zo flexibel was RPO nog nooit!

Bij Yoores Recruitment Solutions zijn de volgende 7 vacatures beschikbaar: