Over ons

In mei 2023 is YES College gestart in een nieuw schoolgebouw aan de Albardastraat 13s in Den Haag. We zijn een kleinschalige mavo/havo-school met zo'n 550 leerlingen. Deze relatieve kleinschaligheid willen we graag zo houden, omdat het ontwikkelingsperspectief voor onze leerlingen hierdoor alleen maar groter wordt. De school en het team bouwt voort op Hofstad Mavo Havo.

Wij richten ons vanuit een persoonlijke benadering op alles wat leerlingen nodig hebben om te kunnen groeien en we kiezen duidelijk voor kwaliteit. YES College is volop in ontwikkeling. Doe je mee?

Leerlingen zijn plaatsbaar met een kader-tl-, tl-, tl/havo- of havo-advies.

YES College is één van de opleidingsscholen binnen Opleidingsschool Haaglanden en een erkend leerbedrijf voor ROC Mondriaan mbo-studenten van de opleiding Onderwijsassistent.

Onze schoolopleiders zijn deskundig en ervaren en laten je de school in z’n geheel ervaren. We vinden het belangrijk om je in jouw kracht te zetten. Wij bieden een intern opleidingsprogramma aan met diverse workshops en intervisie bijeenkomsten. In de begeleiding bieden we maatwerk aan. YES College is een fijne werkplek met enthousiaste, bevlogen en betrokken collega’s die hun werk op het YES College ervaren als een "warm" bad.

O.V.: RR3, tram 2 en bus 21.

Bij YES College is de volgende vacature beschikbaar: