Over ons

Werken bij Wooninc.

Bij Wooninc. houden we van creatieve mensen met lef, die hun eigen weg durven uit te stippelen. Mensen met hart voor onze huurders, maar ook oog voor de dynamische wereld waarin we werken. Dat soort mensen werken het best als ze veel vrijheid én verantwoordelijkheid krijgen. Jij krijgt bij ons dan ook de ruimte om jouw werk te doen op een manier die bij jou past.

 

Wat we samen willen bereiken

Betaalbaarheid, beschikbaarheid en duurzaamheid: de drie-eenheid voor elke woningcorporatie, waar ook wij ons elke dag voor inzetten. Hoe groter de uitdaging, hoe groter onze creativiteit. Wij kijken wat we maximaal kunnen met de middelen en mensen die we hebben. We zijn aanpakkers en maken met veel kleine initiatieven een grote impact. Onze specialiteit en onderscheidend vermogen ligt in onze focus op seniorenhuisvesting. Wij werken dagelijks aan onze verdere professionalisering en klantgerichte dienstverlening. Onze speerpunten hierin zijn een hoge klanttevredenheid en het tegemoetkomen aan de wens van de klant om zijn zaken te regelen waar en wanneer het hem uitkomt.

 

Menselijk, daadkrachtig en eigenzinnig

Onze kernwaarden zijn menselijk, daadkrachtig en eigenzinnig. Dat zie je terug in alles wat we doen. Wij doen de dingen graag op onze manier. We zijn misschien een tikkeltje eigenwijs, maar zeker niet koppig. We leren graag van anderen, en weten dat we pas echt verder komen door samen te werken. Niet alleen met onze collega’s, maar ook met samenwerkingspartners. We werken bijvoorbeeld samen met andere corporaties, gemeenten, zorginstellingen en marktpartijen.

 

Waarom Wooninc.?

We zijn met trots een vooruitstrevende, actieve en eigenzinnige woningcorporatie. We waarderen creativiteit en proactiviteit en bieden je de ruimte om écht jouw ding te doen.

Maar dat is zeker niet alles. Bij ons krijg je alle kansen om je verder door te ontwikkelen. En we investeren volop in de vitaliteit van onze medewerkers, door ze te helpen om gezond, productief en met plezier te werken. Dat maakt Wooninc. een collegiale en fijne werkomgeving met gedreven en enthousiaste collega’s.

Bij Wooninc. zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaat gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van uitzendbureaus op JoBBsquare.