Over ons

Wimperextensions Tilburg is een ambitieus bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in haar passie: wimperextensions, oftewel wimperverlenging haartje voor haartje. Op elke natuurlijke wimperhaar wordt wimperverlenging toegepast door 1 voor 1 elke wimperhaar te voorzien van een extension. Hiermee wordt volume en lengte gecreeërd, met als resultaat een prachtige oogopslag.

Wimperextensions one by one zijn al geruime tijd ontzettend populair in Amerika en Engeland, en nu in Nederland niet meer weg te denken. Wij plaatsen wimperextensions in onze salon CL Lashes and Beauty, en zijn daarnaast opleider en groothandel in dit vakgebied.

Klanten zijn bij ons ook aan het juiste adres voor diverse beauty behandelingen, gezichtsbehandelingen, permanente make up, microblading, shellac, wenkbrauwstyling en visagie.

Salon | Ons Team
De salon is gevestigd aan de Bredaseweg 232 in Tilburg. Wij zijn gevestigd op de 1e etage, boven de Hypotheekshop.

Naast wimperextensions zijn er ook diverse andere behandelingen mogelijk.

Zo bestaat ons team uit 3 wimperstylistes, een schoonheidsspecialiste, PMU specialiste, visagiste. Klanten zijn ervan verzekerd dat elke specialiste in ons team haar eigen specialisme heeft.

Daarnaast werken wij enkel met de beste merken en de beste producten van hoogwaardige kwaliteit. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen en alle nieuwtjes op beautygebied te kunnen blijven volgen, volgen wij telkens weer nieuwe trainingen en Masterclasses om de nieuwste technieken en behandelingen aan ons aanbod toe te kunnen voegen. En om up to date blijven in onze specialismes.