Over ons

“Mag ik van u tweehonderd screens en driehonderd buitenjaloezieën, alstublieft?” Warema Weert is gewend aan grote orders op het gebied van screens, buitenjaloezieën en custom-made zonneweringen. Met name producten die speciaal gemaakt worden aan de hand van de wensen van de klant is Warema gespecialiseerd.

Het succesverhaal van Warema begon in 1955 met veel moed en vastberadenheid. Warema staat voor hoogwaardige zonweringsproducten en een prima dienstverlening naar haar klanten. Wereldwijd werken er 3400 mensen aan het succes van Warema.

Met hun kennis, ervaring en inzet vervullen wij de wensen en behoeften van onze klanten. Het bedrijf kenmerkt zich door openheid en samenwerking, zowel met elkaar als met onze klanten.

Met het ontwerpen en ontwikkelen, alsmede het produceren van duurzame licht- en warmteregelingssystemen en het realiseren van een groot aantal uiteenlopende projecten, hebben we een schat aan ervaring en knowhow opgebouwd. Dat vertaalt zich in ons uitgebreide pakket aan producten, diensten en concepten.

Bij Warema is de volgende vacature beschikbaar: