Waarom onze organisatie

We organiseren verschillende leuke activiteiten zoals borrels, voetbaltoernooitjes en teamuitjes
We geven inhoud aan onze huisbeurzen waarbij we klanten ontvangen en de nieuwe collectie te bekijken
Een inspirerende werksfeer, teamgeest en in de ondernemers fijne goede werkgevers

Wij bieden

Opleidingsbudget
Pensioen
Maandelijkse vrijdagmiddag borrel

Over ons

Vreugdenhil Bulbs & Plants is opgericht in 1938 door Jochem Vreugdenhil Sr. Hij teelde verschillende soorten groenten, druiven en tulpen en was één van de eerste die Amaryllisging kweken (jaren 60). Op dit moment wordt het bedrijf geleid door zijn kleinzoon Jochem Vreugdenhil en zijn vrouw Marjolijn Vreugdenhil. Het bedrijf is gegroeid tot één van de grotere in zijn soort. Onder ongeveer 125.000 m2 glas verdeeld over 3 locaties in het Westland, worden er jaarrond diverse producten gekweekt.

Growing together

Door samen te werken kun je veel meer bereiken. Dit doen we intern met onze collega’s en diverse teams en zeker ook extern. Zo is Vreugdenhil Bulbs & Plants al sinds het jaar 2000 lid van Decorum en werken we samen met diverse kwekers onder het kwaliteitsmerk Decorum. Daarnaast doen we bijvoorbeeld ook wederverkoop van een aantal producten van derde kwekers zoals bijvoorbeeld: Calocephalus, Scilla, Ornithogalum Thyrsoides, Canna, Ranunculus en Echeveria setosa. En zijn we partner van Greencre8 waarmee we o.a. de No Water Flowers mee hebben ontwikkeld.Onze waarden

Familiebedrijf
Vreugdenhil Bulbs & Plants is opgericht in 1938 door Jochem Vreugdenhil Sr. Op dit moment wordt het bedrijf geleid door zijn kleinzoon Jochem Vreugdenhil en zijn vrouw Marjolijn Vreugdenhil.
Duurzaamheid
Naast een gedeelte MVO, leveren we ook een positieve bijdrage aan het milieu. In 2019 zijn we begonnen met het uitleveren van producten onder het Feel Green label.
Innovatief
We zijn partner van Greencre8 waarmee we o.a. de No Water Flowers® mee hebben ontwikkeld.
Samen
Door samen te werken kun je veel meer bereiken. Dit doen we in- en extern met onze collega’s en diverse teams. Zo zijn we sinds 2000 lid van Decorum en werken we samen onder het kwaliteitsmerk.