Over ons

VONQ is een jong en groeiend bedrijf met een team van 25 professionals in Nederland en 3 in Engeland. Wij zijn gespecialiseerd in online arbeidsmarktcommunicatie en leveren onze diensten inmiddels aan 400 klanten, van kleine tot grote organisaties.
 
Met een expertise van ruim vier jaar adviseren wij hoe ze online arbeidsmarktcommunicatie het beste kunnen inrichten. Om de juiste combinatie van online middelen te vinden, luisteren we goed naar de wensen van onze klanten en maken we gebruik van benchmarking. Door onze grondige kennis van de markt levert dat altijd een effectieve online campagne op.
Naar aanleiding van het advies plaatst VONQ de vacature tegen een aantrekkelijke prijs op de geselecteerde online kanalen. In praktisch alle gevallen zijn dit advertenties op vacaturesites, vaak in combinatie met banners of direct mailings. Leveranciers van VONQ zijn ondermeer: Jobtrack, Stepstone en Nationale Vacaturebank.
We hebben relaties met meerdere recruitment, media-, reclame- en marketingbureaus en adviseren deze organisaties en hun klanten over de juiste online middelen voor hun arbeidsmarktcommunicatie.
 
VONQ is fris van geest en altijd up-to-date

Bij VONQ zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaat gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van uitzendbureaus op JoBBsquare.