Waarom onze organisatie

Werken bij een A-merk en een van Nederland's grootste digitale spelers.
VodafoneZiggo geeft je toegang tot de beste trainingen en ontwikkeltools.
Wij zijn leergierig, ambitieus en zijn samen één groot team.

Wij bieden

Benefit Budget van 14,95% (incl. vakantiegeld) bovenop je brutosalaris.
Telefoon met Vodafone-abonnement. Ook voor privégebruik.
Partnerverlof? Wij vullen voor 6 weken aan tot 100% van je salaris.

Over ons

Wij zijn VodafoneZiggo

Plezier en vooruitgang met elke verbinding. Daar draait het om bij VodafoneZiggo, elke dag weer. Met de kracht van technologie helpen we miljoenen mensen en organisaties vooruit, en versterken we de samenleving. Zo maken we positieve impact. Elke dag gaan we weer voor beter, sneller en mooier.

De wereld van internet, digitale communicatie en entertainment is fascinerend. De kansen zijn eindeloos, de verwachtingen hooggespannen. Dat vraagt om mensen die zich comfortabel voelen bij complexe vragen. Gelukkig gaan onze 8.000 collega's graag elke uitdaging aan. Sluit je aan en let's enjoy the challenge together.

Telesales & Retentie

Met lef en inleving producten en diensten verkopen

Of klanten nu vragen of klachten hebben: jij maakt ze blij. Daarbij speel je zó slim in op hun behoefte dat ze ook producten of diensten kopen die ze nog niet hadden. Allemaal per telefoon of chat.

Werk waar jij je thuisvoelt

Onze ambitieuze toekomstdromen maken we alleen waar met de inzet van goede en tevreden mensen. Daarom halen we met liefde het beste in onze medewerkers naar boven. Elke dag weer. Ook bij jou.

Ons ultieme doel? Een cultuur waarin iedereen zich thuisvoelt en op zijn best is. Op een gewone werkdag, maar ook tijdens een gezellige BBQ. Of wat dacht je van onze te gekke feesten in de Ziggo Dome en voetbaltoernooien in de ArenA? Onze Culture Crew zorgt dat iedereen in de organisatie gehoord en gezien wordt en dat we met zijn allen verbonden zijn. En over het beste in jezelf naar boven halen gesproken: bij ons mag je onbeperkt leren. Kies uit duizenden cursussen en opleidingen en train je programmeerskills, ontwikkel jezelf als manager of leer Spaans in no tiempo.

Ga ook voor positieve impact

Wat doe jij in 2025? Wij hebben dan onze impact op het milieu gehalveerd én twee miljoen mensen vooruitgeholpen in de samenleving. We zijn al goed op weg. Zo gebruiken we alleen nog maar windenergie, recyclen we onze producten en maken we deze steeds duurzamer. Ook strijden we voor gelijke kansen in een digitale samenleving. We helpen ouderen persoonlijk het web op en leren scholieren digitale vaardigheden. Zo maken we een positieve impact op mens en milieu. Als je bij ons werkt, krijg je tijd om daar ook aan bij te dragen.

Ook op onze eigen werkvloer gaan we voor positieve impact. Zo stimuleren we je om bewuste keuzes te maken. Dit doen we bijvoorbeeld door een OV-kaart aan te bieden, waardoor je met de trein kunt reizen. Ook kun je straks een deel van je tijd thuiswerken. En we bouwen aan een inclusieve cultuur waarin iedereen zich op zijn plek voelt. Leeftijd, culturele achtergrond of seksuele geaardheid: hoe diverser, hoe beter. Pas jij daar goed tussen? Dan leren we je graag beter kennen.


Onze waarden

Open Up: een open cultuur.
Een open cultuur. Als je goed luistert, leer je veel van elkaar.
Team Up: samenwerken.
We doen ons best voor elkaar en komen afspraken na.
Step Up: elkaar uitdagen.
Leg de lat soms eens buiten je comfortzone.
"Ik heb bij VodafoneZiggo werkplezier, persoonlijke groei en een echtgenoot gevonden." Dat ze elke dag mensen kan helpen, geeft haar veel energie.
Martinah
Martinah Adviseur

Bij VodafoneZiggo - Telesales zijn de volgende 9 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Assesment (Online)
We testen je kennis en of we bij elkaar passen.
Telefoontje
We bellen je voor een nadere kennismaking binnen 3 dagen.
Aanbod
We sturen je een arbeidsvoorwaardenvoorstel.
Contractaanbod
Tevreden met het voorstel? Dan maken we je contract in orde. Die stuur je ondertekend terug.
Dubbelcheck
We checken het officiële papierwerk: je ID, diploma en andere relevante zaken.
Aangenomen
Je start je nieuwe baan bij VodafoneZiggo!

Gerelateerde organisaties