Over ons

VLS is met bijna 1500 medewerkers en 4 vestigingen in het land een toonaangevende facilitaire dienstverlener op het gebied van schoonmaak. VLS werkt continue aan kwaliteit, om zo naar klanten toe niet alleen vandaag, maar ook morgen optimaal resultaat te kunnen bieden. Ben jij enthousiast,  gemotiveerd, resultaatgericht én heb jij veel affiniteit met schoonmaken, schoonmaakwerk en de schoonmaakbranche? Solliciteer dan op onze vacatures. Stuur je CV en kom ons team versterken!
 
VLS is op zoek naar leuke collega's!

VLS is met haar 30 jarig bestaan, landelijk netwerk en sterke positie binnen de Nederlandse schoonmaakbranche een belangrijke speler. Organisaties, bedrijven en overheidsinstellingen bedienen wij op maat met zowel routinematige taken als met een totaalpakket aan facilitaire diensten.

Het hoofdkantoor in Zwijndrecht ondersteunt professioneel alle vestigingen. We zijn nog steeds een familiebedrijf en vinden een goede werksfeer en een goed persoonlijk contact erg belangrijk. Daar zijn we dan ook trots op.

Net als op ons werk: Schoonmaken. Dankbaar werk dat met plezier, kwaliteit en zorg gedaan wordt door onze 1500 medewerkers. Het is de basis van ons succes, de professionaliteit en expertise van VLS. Daarom doen vele tevreden klanten elke dag weer een beroep op onze diensten.


Bij VLS Schoonmaak is de volgende vacature beschikbaar: