Over ons

Op het Vituscollege heb je ruimte voor groei.

Dat geldt natuurlijk in de eerste plaats voor onze leerlingen. Jij bent de inspirerende docent die ze helpt om uit te blinken en om hun weg te vinden. Op onze prachtige campus krijgen ze in de eerste plaats een stevige basis voor hun verdere leven. Daarnaast kunnen ze zich verder ontwikkelen en profileren in een van de richtingen bèta, global, art of sport, die allemaal een eigen gebouw hebben op ons ruime en groene terrein. Op die manier manier is groei een onderdeel van onze identiteit.

Het Vituscollege werkt volgens een eigen visie op onderwijskwaliteit, die uitgaat van eigenaarschap. Door meer formatief te toetsen, geven we onze leerlingen meer inzicht in hun eigen leerproces en meer grip op hun prestaties. We gaan uit van een didactisch coachende rol voor de docent.

Een groter gevoel van eigenaarschap leidt in onze visie tot meer werkplezier en betere motivatie. Als docent waardeer je de unieke kwaliteiten van je leerlingen en krijg je – op jouw beurt – waardering van hen.

Wij geloven tenslotte sterk in de dynamische driehoek: leerlingen halen het beste uit zichzelf als zijzelf, hun ouders en de school samenwerken.

Bij Vituscollege is de volgende vacature beschikbaar: