Over ons

Visser & Smit Hanab is een ontwikkelende bouwer op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur ten behoeve van water en energie en de daaraan verbonden installaties, zowel op land als offshore.

Als onderdeel van VolkerWessels zijn wij verzekerd van de steun van een internationaal bouwconcern met meer dan 16.000 medewerkers en 120 werkmaatschappijen in Europa en Noord Amerika.

Visser & Smit Hanab is verkozen tot Beste Werkgever 2018-2019 door werknemers.

Bij Visser & Smit Hanab werken op en top professionals en vakmensen die inhoudelijke kennis met passie voor hun vakgebied rijmen. Onze kernwaarden zijn Veiligheid, Integriteit, Duurzaamheid en Kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen betrouwbaar, daadkrachtig en slagvaardig zijn. Daarbij opgeteld een gezonde dosis trots, lef en enthousiasme en je hebt een goed beeld van onze bedrijfscultuur.

Onze organisatie is een verzameling van mensen die hard werken in een dynamische omgeving. In ons werk zijn we de beste, professioneel en formeel maar in onze interne samenwerking zijn we informeel en is iedereen van hoog tot laag aanspreekbaar. Bij V&SH ben je ondernemend en krijg je vrijheid om initiatieven te nemen. Daarbij neem je verantwoordelijkheid en zet je samen je schouders eronder om resultaat te bereiken.

Bij Visser & Smit Hanab zijn de volgende 8 vacatures beschikbaar: