Waarom onze organisatie

Wij investeren continu in up-to-date kennis door trainingen en opleidingen.
Je krijgt hier veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief.
Klaarstaan voor elkaar, op elkaar kunnen vertrouwen en gelijkwaardigheid.

Wij bieden

Vakantiegeld
Vakantiedagen
Remote werken mogelijk

Over ons

Samen met ruim 500 collega's de volgende stap zetten in de wereld van HR & payroll. Dat is wat je gaat doen als je bij Visma YouServe aan de slag gaat. Met onze eigen software en dienstverlening zorgen wij namelijk dat HR & payroll-zaken gewoon goed geregeld zijn voor onze klanten. Waarom Visma YouServe? 

  1. Volop kansen en mogelijkheden
    Jij wil groeien en relevant blijven. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Daarom investeren wij continu in up-to-date kennis door trainingen en opleidingen. Zo blijf jij altijd de relevante expert binnen jouw vakgebied. Samen met jouw manager kijken we naar jouw ambities en stellen we een carrièrepad op. Doordat we onderdeel zijn van Visma, zijn de doorgroeimogelijkheden eindeloos.
  2. Het verschil maken
    Jij bent vernieuwend en daadkrachtig. En je wil het verschil maken. Dat kan bij ons. Je krijgt hier veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief. We bieden een veilige en uitdagende werkomgeving, zodat jij altijd het beste uit jezelf kan halen.
  3. Met elkaar als team
    Jij wil een fijne werkomgeving. Collega's waar je van kan leren en waar je mee kan lachen. Onze cultuur? Dat is: klaarstaan voor elkaar, op elkaar kunnen vertrouwen, gelijkwaardigheid en in een open en informele sfeer samen het beste doen voor klanten.

Werken bij YouServe betekent samenwerken met ruim 500 collega’s die toegewijd en verantwoordelijk zijn, inclusief zijn in hun denken en ondernemend van geest zijn.



Onze waarden

Ondernemend
Samen werken aan het beste resultaat. Zo maken wij het verschil. Door eigenaarschap te pakken en verantwoordelijkheid nemen, dat maakt ons als team succesvol.
Verantwoordelijk
Verder kijken dan alleen ons eigen werk en samen werken aan het beste resultaat. Door eigenaarschap te pakken en verantwoordelijkheid nemen, dat maakt ons als team succesvol.
Toegewijd
Samen kunnen we meer. Met passie en toewijding. Dat maakt ons als team iedere dag een beetje beter en geeft extra voldoening in wat we doen. Zo doen we het beste voor onze klanten.
Inclusief
We zijn allemaal anders. Dat maakt samenwerken juist zo bijzonder. Wat je achtergrond ook is en wat je talenten ook zijn, jij bent belangrijk voor je team.

Bij Visma YouServe B.V. zijn de volgende 20 vacatures beschikbaar: