Over ons

Werken voor een bedrijf in de food top 100

Elke dag genieten meer dan 100 miljoen mensen wereldwijd van Vion-producten. Deze producten zijn een essentiële bron van proteïne voor het menselijk lichaam. Werken bij Vion betekent dat je meebouwt aan toekomstbestendige, duurzame ketens. Dat je bijdraagt aan de ontwikkeling van het voedsel van morgen. Vion maakt het verschil, binnen de keten én daarbuiten. Jij ook?

Leiderschaps- en verkooptalenten, slagers, kwaliteitsmedewerkers, IT-specialisten, financiële experts: een paar voorbeelden van de kansen die onze organisatie biedt. We nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden. Volg ons op LinkedIn!

Sharp, Connected and Brave. Dát zijn de kernwaarden waar het bij Vion om draait. We dagen je uit. We motiveren je, we coachen je. Om het beste uit jezelf en je collega’s te halen, om onderscheidend te zijn. Om je te ontwikkelen én om binnen de internationale wereld van Vion het verschil te maken. Wij geven je de ruimte om te groeien. Heb jij het lef om je ambitie vrij spel te geven?

Bij Vion Food Nederland zijn de volgende 41 vacatures beschikbaar: