Waarom onze organisatie

Spannende opdrachten en interessante uitdagingen.
Goede ontwikkelmogelijkheden, persoonlijk en professioneel.
Met oog voor de balans tussen werk en privé.

Wij bieden

Bij Vion krijg je jouw salaris per 4 weken betaald
8%
Pensioen

Onze recruiter

Over ons

Werken voor een bedrijf in de food top 100

Elke dag genieten meer dan 100 miljoen mensen wereldwijd van Vion-producten. Deze producten zijn een essentiële bron van proteïne voor het menselijk lichaam. Werken bij Vion betekent dat je meebouwt aan toekomstbestendige, duurzame ketens. Dat je bijdraagt aan de ontwikkeling van het voedsel van morgen. Vion maakt het verschil, binnen de keten én daarbuiten. Jij ook?

Leiderschaps- en verkooptalenten, slagers, kwaliteitsmedewerkers, IT-specialisten, financiële experts: een paar voorbeelden van de kansen die onze organisatie biedt. We nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden. Volg ons op LinkedIn!

Sharp, Connected and Brave. Dát zijn de kernwaarden waar het bij Vion om draait. We dagen je uit. We motiveren je, we coachen je. Om het beste uit jezelf en je collega’s te halen, om onderscheidend te zijn. Om je te ontwikkelen én om binnen de internationale wereld van Vion het verschil te maken. Wij geven je de ruimte om te groeien. Heb jij het lef om je ambitie vrij spel te geven?Onze waarden

Sharp
We willen koploper zijn in onze sector en werken aan producten van de toekomst. We zijn vaardig en kunnen gaan met onverwachte marktomstandigheden.
Connected
We willen in het centrum van de essentiële voedselketens staan. Wij geloven dat de kern van ons succes ligt in diepgaand inzicht. We hebben allemaal het gevoel onderdeel te zijn van een groter geheel.
Brave
Bij Vion doen we revolutionaire dingen die nooit eerder zijn gedaan. Samen willen we de weg vrij maken en een voorbeeld zijn voor anderen door een toekomstbestendige proteïneketen te ontwikkelen.
Wil je meer weten over werken bij Vion Food Group, onze vacatures, traineeships of stagemogelijkheden? Neem dan contact op met onze corporate recruiter.
Milena van Maasakker
Milena van Maasakker Corporate Recruiter

Bij Vion Food Nederland zijn de volgende 59 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Via de sollicitatieknop kun je rechtstreeks op onze vacature reageren.
Telefonische screening
Het eerste contact is met de recruiter of telefonisch maar meestal via Teams.
Eerste interview
Het eerste gesprek vindt plaats op kantoor met de hr-manager en de hiring manager.
Tweede interview
De gesprekspartners tijdens het tweede gesprek variëren.
Aanbod
Het aanbod zal via de hr-manager met je worden gedeeld.