Waarom onze organisatie

Wij zetten ons in om de wereld van eten en drinken gezonder, duurzamer en socialer te maken.
Van koksopleidingen tot barista trainingen en talentenprogramma's: bij Vermaat groei je!
500+ locaties betekent onwijs veel doorgroei- en overstap mogelijkheden voor jou!

Wij bieden

Jaarlijks Vermaat feest, teamuitjes en leuke (food) inspiration events
Vele doorgroeimogelijkheden met onze Vermaat Academy
Op ons platform ‘Benefits at work’ vind je allerlei deals.

Over ons

In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met 500+ door het hele land.
Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer. 
 
Let's make it yours: Wij geven jou alle ruimte en vrijheid om je eigen stempel te drukken op de perfecte totaalbeleving voor onze gasten. Want jíj maakt Vermaat bijzonder. Jouw unieke persoonlijkheid, kennis, ervaring, creativiteit en initiatief zorgen ervoor dat we met elkaar impact maken. Met 500+ unieke locaties, opdrachtgevers en heel veel gasten zorgen wij ervoor dat jij een (loop)baan hebt die past bij jouw talent, een plek die aansluit op jouw wensen en behoeften en een plek waar jij ruimte hebt om je te ontwikkelen.
 

Food Vision: Bij Vermaat zetten we ons sinds jaar en dag in om de wereld van eten en drinken gezonder, duurzamer en socialer te maken. Meer dan tien jaar geleden zijn we begonnen met ons programma Maatschappelijk Bewust Ondernemen en in 2018 werd dit onze Food Vision 2022. In de afgelopen jaren hebben we mooie stappen gemaakt, maar we zien ook dat er nog veel te winnen valt. Voor de komende vijf jaar hebben we opnieuw ambitieuze doelen opgesteld en die vastgelegd in onze Food Vision 2027.


Onze waarden

Persoonlijk
Bij Vermaat staat jouw persoonlijke ontwikkeling op 1. We kijken samen naar jou wensen, ambities en leven.
Inventief
Veelzijdigheid in locaties, keukens en mogelijkheden. Samen kijken wij met jouw naar de mogelijkheden en benodigdheden.
Vakkundig
Vele locaties, collega's en talenten. Kennis, passie en gedrevenheid komt samen binnen Vermaat. Iets waar wij bij ondersteunen vanuit het team, maar ook via onze learning & development team.
Gedreven
Op en top gastgerichtheid en gedrevenheid. Binnen Vermaat zijn we altijd bezig met de nieuwste innovaties en ontwikkelingen.
Ondernemend
Inspirerende en eigentijdse horeca totaalconcepten (omgeving, food, mensen, comms) op maat voor ongekende veelzijdigheid toonaangevende opdrachtgevers
Ik heb gekozen voor Vermaat, omdat ik op zoek was naar een baan als kok maar niet meer de ‘horeca’ tijden wilde werken. Ook kreeg ik de kans mijzelf te ontwikkelen door als het ware je ‘eigen’ keuken te draaien.
Melvin
Melvin Chefkok Bedrijfshoreca

Bij Vermaat Groep B.V. zijn de volgende 354 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Online solliciteren
Bij Vermaat doen we dingen net een beetje anders. Zo ook het solliciteren. Je krijgt praktijksituaties voorgeschoteld en een persoonlijkheidsvragenlijst. Zo leren wij jouw kennen en niet je cv.
Eerste gesprek
Willen we je uitnodigen? Dan neemt de manager van de locatie contact met jou op binnen 2 tot 5 werkdagen. Tijdens het gesprek stellen wij jou vragen en jij vraagt ons alles wat je wilt weten.
Onboarding
Zin in je nieuwe challenge maar zie je op tegen de eerste dag? Met jouw onboardingprogramma krijg je een kijkje in de wereld van Vermaat op inhoudelijk en sociaal vlak.