Waarom onze organisatie

We zijn een echt familiebedrijf met focus op betrokkenheid en persoonlijke aandacht.
Middels onze Veldsink Academy faciliteren en stimuleren we om je volop door te ontwikkelen.
Je wordt met open armen door onze enthousiaste en betrokken collega's ontvangen.

Wij bieden

Hybride werken | minimaal 2 dagen op kantoor
Vakantiegeld
29 vakantiedagen op fulltime basis

Over ons

Alles wat je aandacht geeft, groeit! Bij Veldsink Advies doen we graag nét iets meer. Nét iets meer dan de klant had verwacht, en nét iets meer dan eigenlijk nodig is. Het is dat beetje extra waarvoor de klanten naar ons toe komen en bij ons blijven. We zijn een familiebedrijf en hoewel we groter zijn dan vroeger, hebben we dezelfde, vertrouwde werkwijze.

De werkwijze van Veldsink Advies draait om persoonlijke aandacht. Met onze vestigingen die verspreid liggen over heel Nederland, zijn we altijd dichtbij de lokale mensen. Die weten ons dan ook goed te vinden. We nemen de tijd voor een gesprek, leggen alles uit wat de klant wil weten en zijn een vast aanspreekpunt. Als adviseurs zijn we gericht op kwaliteit en klanttevredenheid. Als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en faciliteren we jouw persoonlijke groei middels de Veldsink Academy (www.veldsinkacademy.nl). 

Zowel voor ervaren verzekerings- en hypotheekadviseur áls voor mensen die een carrière stap in de verzekeringen- en hypothekenbranche amkbiëren, hebben we enorm veel mogelijkheden. Wil je doorgroeien naar specialist of vestigingsmanager? Of wil je jezelf verdiepen in projecten en de bedrijfsvoering? Of stap je juist blanco de branche in en wil je het vak graag leren? Dat is allemaal mogelijk bij Veldsink Advies! Onze waarden

Familiebedrijf
Al sinds 1979 zorgen wij met al onze bedrijven binnen de Veldsink Groep voor een vertrouwd gevoel met als ultieme missie: financiële rust voor iedereen.
Integer
We doen ons niet anders voor dan dat we zijn. We vinden het belangrijk om mét mensen te praten, in plaats van over mensen. Daarnaast zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen.
Betrokken
Als organisatie zijn we betrokken. Betrokken bij onze klanten en bij onze medewerkers. We kijken verder dan alleen ons eigen takenpakket. We tonen oprechte interesse.
Relatiegericht
We herkennen onze klant en houden ons klantbeeld up-to-date houdt. Onze medewerkers stellen actief zichzelf voor, geven een stevige hand en houden warm en persoonlijk contact.
Ondernemend
De medewerkers van Veldsink Advies hebben het hart van een echte ondernemer. We stappen regelmatig uit onze comfortzone en denken in mogelijkheden. We houden van “Ja, en..!” en niet van “Ja, maar..”.
In 1998 ben ik begonnen bij Veldsink Advies. Tot op de dag van vandaag, heb ik er nog geen moment spijt van gehad. Het is de afwisseling in een sterk groeiende organisatie wat mijn werk veelzijdig en leuk maakt.
Ernest Baeten
Ernest Baeten Schadebehandelaar

Bij Veldsink Advies zijn de volgende 44 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Je kan solliciteren bij ons middels onze eigen website of externe jobboards.
Telefonische screening
Een van onze Corporate Recruiters plant een telefonische intake met je om dieper in te gaan op jouw sollicitatie.
Eerste interview
Na de telefonische intake met de Recruiter is het aan onze collega's van desbetreffende afdeling en HR of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.
Tweede interview
Bij wederzijds enthousiasme na een kennismakingsgesprek zullen we een tweede gesprek met je inplannen.
Aangenomen
Zijn we beiden nog steeds enthousiast? Dan verwelkomen we je graag met open armen bij onze Veldsink-familie!