Waarom onze organisatie

Veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling op diverse thema's van huiselijk geweld.
Je werkt in een organisatie met een belangrijke maatschappelijke opdracht.
Een gezellige vrijdagmiddag-lunch samen met je collega's

Wij bieden

Bij ons heb je de mogelijkheid om flexibel en hybride te werken.
Bij ons ontvang je een Individueel Keuze Budget van 17,05%
parkeren is mogelijk in parkeergarage Hermandad, gelegen naast ons Twentehuis

Over ons

Veilig Thuis Twente: de schakel tussen de burger en hulpverlening

 Een veilig thuis voor iedereen in Twente: daarvoor maken we ons hard bij Veilig Thuis Twente.

 

Wij zijn geen doorsnee hulpverleningsorganisatie; wij geloven dat de zachte kant veel beter werkt als de zakelijke kant op orde is.

 

Veilig Thuis Twente bestaat uit een groep eigenzinnige en bevlogen professionals die dag en nacht klaarstaan om te reageren op meldingen van huiselijk geweld, kinder- en ouderenmishandeling.
Je begrijpt: als je bij ons aan de slag gaat, kom je terecht in een organisatie met een belangrijke maatschappelijke opdracht. En krijg je een uitdagende baan met de garantie dat geen dag hetzelfde is. Dat is soms leuk, soms spannend, soms lastig, maar áltijd noodzakelijk. Daarom is het belangrijk dat je toegankelijk, duidelijk en empathisch bent en tegelijkertijd zakelijkheid kunt tonen en sterk bent in afbakenen en begrenzen.

 

Onze ruim zeventig medewerkers staan centraal in onze organisatie. Wij investeren in duurzame inzetbaarheid. Zodat we iedereen in Twente een veilig thuis kunnen bieden.

 

Veilig Thuis Twente is er voor slachtoffers, direct betrokkenen, omstanders of professionals. Heb je een vraag over huiselijk geweld, kindermishandeling of ouderenmishandeling? Zoek je advies of hulp voor jezelf of voor een ander? Je kunt bij ons terecht.
Want geweld stopt niet vanzelf.

 

www.veiligthuistwente.nlOnze waarden

Een Veilig Thuis voor iedereen in Twente
daarvoor maken we ons hard bij Veilig Thuis Twente.
Respect
.
Persoonlijke ontwikkeling
Onze medewerkers worden gestimuleerd en uitgedaagd om tijdens hun gehele loopbaan het beste uit zichzelf te (kunnen) halen. Dit doen wij door een lerende en stimulerende werkomgeving te creëren.
Gezondheid / Vitaliteit
Samen voor een gezond, veilig en vitaal Twente
Innovatief
Wij signaleren ontwikkelingen, leggen dwarsverbanden en verzilveren kansen. Wij werken aan de maatschappelijke uitdagingen van de toekomst op het gebied van gezondheid.
Resultaatgericht
Wij ondersteunen en versterken de inzet en activiteiten van de Twentse gemeenten en samenwerkingspartners.
Doelgerichtheid / Daadkracht
Wij staan als organisatie midden in de samenleving en zijn er voor alle inwoners van Twente. Of het nu gaat om gezondheid, vitaliteit, problemen thuis, opvoeden of de juiste zorg.
Samen
Samen beschermen en bevorderen we de gezondheid van en verlenen we zorg aan onze Twentse inwoners.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Je kan direct 'online solliciteren' op onze vacatures. We vragen je om het sollicitatieformulier in te vullen en jouw CV en motivatie te uploaden.
Eerste reactie
Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je van ons zsm een reactie
Eerste interview
Uit de binnengekomen sollicitaties maken we een selectie van kandidaten die we voor een eerste gesprek uitnodigen. Ben jij een van de geselecteerden, dan ontvang je hiervoor een uitnodiging.
Aanbod
Match? Hebben we van beide kanten een match, dan nodigen we je graag uit voor een evt. vervolggesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek.
Aangenomen
Welkom! Gefeliciteerd en welkom bij Veilig Thuis Twente