Over ons

We zijn een sterk groeiende financiële organisatie. Wij zijn succesvol, ambitieus en hebben een onafhankelijke positie ingenomen. Om onze dienstverlening te verbeteren en nieuwe doelen te realiseren, hebben we continu nieuwe talenten nodig. Benieuwd naar alle mogelijkheden die wij bieden? Neem gerust contact met ons op via recruitment@vcn.nl of kijk op www.vcn.nl/werken-bij/

Bij onze oprichting hadden we een aantal kernwaarden. Deze kernwaarden hebben we nog steeds en vormen de basis voor ons succes vandaag de dag.

Deze kernwaarden zijn:

Persoonlijk
Ondernemend
Oplossingsgericht

Steffi van den Eijnde, Acceptant:
"Na mijn opleiding was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze heb ik bij VCN gevonden! Samen met collega’s gaan we de uitdaging aan om risico’s juist te beoordelen en voorwaarden door te spitten. Het zijn de afwisseling en uitgebreide inhoud die het werk zo leuk maken!"

Danny van Dooren, Schadebehandelaar:
"Het grootste pluspunt van VCN zijn de collega’s. De sfeer is hier helemaal in orde! Het werk is afwisselend en je krijgt mooie kansen. Zo ben ik nu bezig met het opleiden van collega’s in de schadebehandelingswereld. Heel gaaf om te doen en om mensen te zien ontwikkelen en groeien!"

Bij VCN Verzekeringen zijn de volgende 26 vacatures beschikbaar: