Waarom onze organisatie

Familiebedrijf in hart en nieren.
Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
Toffe bedrijfsfeesten.

Wij bieden

Hybride werken | minimaal 2 dagen op kantoor
Vakantiegeld
29 vakantiedagen op fulltime basis

Over ons

Aangenaam! Wij zijn VCN. Eén van de grootste onafhankelijke serviceproviders voor intermediairs in hypotheken, verzekeringen en kredieten. Elke dag staan we naast duizenden adviseurs in heel Nederland. We helpen ze om hun klanten zo goed mogelijk te adviseren en nemen ze achter de schermen zoveel mogelijk werk uit handen. Onze missie: samen ondernemen en samen groeien. En daar kunnen we jouw talent goed bij gebruiken. Groei je met ons mee?

Neem gerust contact met ons op via recruitment@veldsinkgroep.nl of kijk op wwww.werkenbijvcn.nl voor meer info!

Steffi van den Eijnde, Acceptant:
"Na mijn opleiding was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze heb ik bij VCN gevonden! Samen met collega’s gaan we de uitdaging aan om risico’s juist te beoordelen en voorwaarden door te spitten. Het zijn de afwisseling en uitgebreide inhoud die het werk zo leuk maken!"

Danny van Dooren, Schadebehandelaar:
"Het grootste pluspunt van VCN zijn de collega’s. De sfeer is hier helemaal in orde! Het werk is afwisselend en je krijgt mooie kansen. Zo ben ik nu bezig met het opleiden van collega’s in de schadebehandelingswereld. Heel gaaf om te doen en om mensen te zien ontwikkelen en groeien!"Onze waarden

Persoonlijk betrokken
Verzekeren is mensenwerk. Wanneer je voor een uitdaging staat, nemen we die altijd persoonlijk op en werken we samen aan een oplossing.
Ondernemend & Integer
Wij geloven in de adviesfunctie van het intermediair en de kracht van persoonlijk advies. Daarom ondersteunen we je met onze dienstverlening.
Relatiegericht
Wij willen gewoon een goede dienstverlening bieden en een partner zijn die je letterlijk on­dersteunt. Als organisatie kijken wij verder dan de oplossing. Dat is de basis van een langdurige relatie.
Het grootste pluspunt van VCN zijn de collega’s. De sfeer is hier helemaal in orde! Het werk is afwisselend en je krijgt mooie kansen. Zo ben ik nu bezig met het opleiden van collega’s. Heel gaaf om te doen en om mensen te zien ontwikkelen en groeien!
Danny van Dooren Schadebehandelaar

Bij VCN Verzekeringen zijn de volgende 11 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Via onderstaand formulier is binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Staat je cv nog niet klaar? Vul dan alleen je e-mailadres in en we nemen snel contact met je op.
Telefonische screening
Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.
Eerste interview
Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!
Tweede interview
Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.
Aangenomen
Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!