Waarom onze organisatie

Ontwikkeling is belangrijk: het is ons beleid om te investeren in mensen, producten en processen.
We bieden je de mogelijkheid om in een internationale omgeving te werken.
Wij zijn ambitieus en we hopen dat jij dat ook bent. Je werkt samen met een gepassioneerd team.

Wij bieden

Bonus / winstregeling
Voor zakelijke reizen binnen Nederland is een poolauto beschikbaar
We gaan graag in gesprek met medewerkers over hun ambitie en faciliteren graag opleiding en training

Over ons

Over Royal Van Zanten

Royal Van Zanten is internationaal toonaangevend in veredeling en vermeerdering van snijbloemen (Alstroemeria, Statice, Chrysant en Bouvardia) en potplanten (Aster, Alstroemeria, Celosia, Chrysant en Multiflora). Het is ons doel om de passie die onze organisatie sinds de oprichting in 1862 heeft gekenmerkt, door te geven.

 

Onze gedeelde passie is een van de 5 waarden die onze cultuur kenmerken: Passie, Kwaliteit, Elke dag beter, Ambitie en Royal. Deze laatste waarde is geïnspireerd op het Koninklijk predicaat dat ons bedrijf in 1901 kreeg. Tegenwoordig staat de waarde voor klantgerichtheid en respect voor de mensen om ons heen. Royal Van Zanten heeft ruim 1200 medewerkers in dienst, op onze thuisbasis in Nederland en in onze internationale veredelings- en productielocaties in Oeganda, Zuid-Afrika en Colombia.

 Onze waarden

PASSIE
Onze passie en plezier zijn de belangrijkste ingrediënten in onze producten en essentieel in de relatie met onze partners en klanten.
ROYAL
Ons Royal DNA staat voor klantgerichtheid, immers: de klant is koning. Wij werken met veel plezier voor tevreden klanten.
KWALITEIT
Elk ras dat we op de markt brengen, verdient een toppositie in zijn segment. Onze kwaliteit is zichtbaar in onze rassen en hoe we samenwerken.
ELKE DAG BETER
Elke dag iets beter.... door kleine dingen duurzaam beter te doen behalen we grote resultaten voor onze klanten en ons bedrijf. We hechten waarde aan kennis en de ontwikkeling daarvan.
AMBITIE
Royal Van Zanten bruist van daadkracht en ondernemerschap. We delen onze ambitie, producten en passie met kwekers wereldwijd. We streven voor al onze rassen een prominente plek in de markt na.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
We ontvangen graag je sollicitatie begeleid door een motivatiebrief en CV
Eerste reactie
Je ontvangt binnen 48 uur een ontvangstbevestiging waarin we ook aangeven op welke termijn je een meer inhoudelijke reactie kunt verwachten.
Eerste interview
Na een eerste selectie van de ontvangen reacties, worden kandidaten uitgenodigd voor een eerste gesprek. Meestal met de direct leidinggevende en HR.
Tweede interview
Na selectie van de eerder gesproken kandidaten, worden een aantal uitgenodigd voor een tweede gesprek. Hierbij zijn collega's uit het team betrokken.
Aanbod
Als beide partijen enthousiast zijn over een verdere samenwerking, zal een aanbod arbeidsvoorwaarden volgen.
Aangenomen
Als overeenstemming is bereikt over de arbeidsvoorwaarden, zal een arbeidsovereenkomst worden opgesteld.
Onboarding
De onboarding start al voor je eerste werkdag. Bij tekenen van de arbeidsovereenkomst, is een rondleiding en kennismaken met het team een vast onderdeel.
Inwerkprogramma
Er wordt een inwerkprogramma opgesteld, waarin je kennis maakt met onze organisatie, rassen en natuurlijk met je collega's. Dit doen we o.a. door een gezamenlijke lunch met alle nieuwkomers te houden.