Waarom onze organisatie

De mooiste modewinkel van Brabant
De aller(!) leukste collega's
Een fijne en warme familiaire sfeer

Wij bieden

Korting op alle gerechten die verkrijgbaar zijn bij ons eigen restaurant
Retail Non-food
Pensioen

Over ons

WIJ ZIJN VAN DIJK

Van uniek tot verrassend. En van basic tot bijzonder. Dat is hoe shoppen bij Van Dijk eruit ziet. Onze winkel van 3000 m2 in hartje Waalwijk heeft met ruim 120 modemerken een uitgebreid aanbod. Voor zowel dames als heren. En bij onze aangrenzende bistro meneervandijk kun je terecht voor écht goede koffie. Lunch. Of een glas wijn.

Sinds 1953 kun je in onze historische panden terecht voor de laatste mode. Ons doel? Het mooiste van de wereld naar Waalwijk halen. Voor jou.

Als je bij ons binnen loopt, waan je je ook eerder in Parijs of Milaan dan in het immer sprankelende Waalwijk. Dat zie je aan de uitstraling van onze winkel én aan de collectie. Een perfecte mix tussen high end-topmerken en toegankelijke labels. Letterlijk voor ieder wat wils.

En of je nu precies weet wat je wilt of dat je nog een beetje zoekende bent: onze professionals staan voor je klaar. Samen met jou zoeken zij naar een stijl, die je past als een jas. En in ons atelier weten we er altijd een mouw aan te passen. Zodat je kleding perfect op maat is.

Met fashionshows en themapresentaties laten we je graag onze visie op mode zien. En ook als er geen speciaal evenement is, is het altijd feest bij ons. Een doodgewone zaterdag kan zomaar eindigen met een glas champagne in je hand.Onze waarden

Stabiliteit
Een stabiel familie bedrijf
Familiebedrijf
Sinds 1953
Informeel
Een fijne en warme familiaire sfeer
Klantgericht
We streven naar een niveau van kwaliteit en service dat ongeëvenaard is.
Persoonlijke ontwikkeling
Met training en coaching on the job en volop doorgroeimogelijkheden. Je wordt getraind om het beste uit jezelf te halen.
Bij Van Dijk is werken een fashionista's droom. Fantastische collecties, familiare sfeer, dagelijkse afwisseling in klantenhulp en styling. Geloof in groei, ongeacht leeftijd. Hier schitter je!
Willemijn van Leur
Willemijn van Leur Verkoopmedewerkster

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Solliciteren via onze website
Telefonische screening
Er zal naar aanleiding van je sollicitatie eerste telefonische contact met je worden opgenomen voor een korte screening.
Eerste interview
Een eerste kennismaking bij ons in de winkel onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.
Tweede interview
Tweede gesprek om dieper in te gaan op de functie.
Aanbod
Het aanbod wordt eerst telefonisch besproken daarna via de mail opgestuurd.
Onboarding
We nemen je graag mee in onze onboarding.
Proeftijd
2 maanden proeftijd.