Waarom onze organisatie

New Professionals zijn positief ingestelde mensen.
Bij ons bereiken gewone mensen buitengewone resultaten!

Wij bieden

Werktijden rondom je gezin
Werken vanuit huis
Volledig flexibel

Onze recruiter

Over ons

Van de Ven Marketing Advies werkt met een businessmodel dat mensen in staat stelt om een bovengemiddelde en blijvende inkomstenbron op te bouwen. Zelfs overerfbaar en daardoor zeer uniek! In eerste instantie vaak naast hun huidige activiteiten (met 10-12 uur per week) zonder hun huidige inkomstenbron op het spel te zetten. Zij creëren zodoende een situatie van vrijheid en financiële onafhankelijkheid.

Wij werken met gemotiveerde personen die positief zijn ingesteld, van anderen willen leren, het leuk vinden om op hun beurt andere mensen te helpen met hun nieuwe inkomstenbron door de opgedane kennis met hen te delen.

De collega's waarmee wij freelance samenwerken, kunnen zelf hun werktijden bepalen, grotendeels vanuit huis werken en daardoor een optimale balans bewerkstelligen tussen werk en privé. 

Aangezien wij niet in een traditionele hiërarchie werken, gaan wij ook anders met mensen om. Bij ons staan mensen écht centraal. Jouw belang, jouw toekomst, jouw gewenste veranderingen stellen wij voorop.
Daarnaast geloven wij dat mensen veel meer kunnen dan dat zij aanvankelijk denken. En wij bewijzen dat ook in de praktijk.
Waardering laten voelen, is bij ons vanzelfsprekend en geen uitzondering.

Wij weten dat wij écht iets unieks te bieden hebben.
Deze werkwijze past perfect in deze tijd van toenemende onzekerheid.
Steeds meer mensen beseffen dit en willen het heft in eigen hand nemen. Wij hebben een bijzondere oplossing en bieden u veel ervaring en professionele ondersteuning.
Voelt u zich aangesproken en bent u ook iemand die het beste uit zichzelf en anderen wil halen? Dan komen wij graag met u in contact. 


Onze waarden

Persoonlijke ontwikkeling
Mensen staan bij ons centraal
Samen
Alleen bereik je niets. Maar samen is alles mogelijk!

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Lees onze website en bekijk de video over wat wij doen, wat de mogelijkheden zijn, hoe je wordt geholpen en wat anderen ervan vinden. Vul het formulier in als je met ons in contact wil komen.
Telefonische screening
Wij nemen met iedereen die het contactformulier op onze website invult, telefonisch contact op.