Over ons

Het waren Tini en Greet van Kuijk die hun loonbedrijfje opstartten in 1968. Toen nog met één trekker en een 3 kuubs mesttankje. Door de jaren heen bleef het bedrijf gestaag groeien. En nadat de zonen Bart en Coen van Kuijk het bedrijf overnamen, groeide het bedrijf nog sneller. Die groei vloeit voornamelijk voort uit diverse overnames en samenwerkingen met omliggende bedrijven die actief zijn, of waren, in de transportsector of het agrarisch loonwerk.

Vandaag de dag kent het bedrijf vier hoofdtakken: de tak mesttransport & -verwerking, de transporttak, de tak agrarisch loonwerk en de tak grondverzet en civiele werken. Vandaar dat enkele jaren terug een overkoepelende bedrijfsnaam in het leven is geroepen: de ‘Van Kuijk Groep’. Onder deze groep vallen diverse ondernemingen die terugslaan op de vier genoemde hoofdtakken.

Dat het bedrijf nog altijd groeit komt doordat de kernwaarden van dit familiebedrijf nog altijd stevig overeind staan: ‘afspraak is afspraak’, betrouwbaar, loyaal en binnen de Van Kuijk Groep wordt altijd gezocht naar oplossingen om de dienstverlening efficiënter, klantgerichter en simpelweg beter in te richten. Klanten kunnen vertrouwen op de afspraken die worden gemaakt. En dat maakt dat klanten terug blijven komen en weten waar ze aan toe zijn. Een vooruitziende blik helpt daarbij enorm. De focus ligt dagelijks op de toekomst: waar liggen nog kansen en hoe kunnen we de klanten nog beter van dienst zijn.

Bij Vakutrans B.V. zijn de volgende 11 vacatures beschikbaar: