Waarom onze organisatie

Je leert leerlingen vaardigheden die nodig zijn om een echte vakprofessional te worden.
Jouw team staat zelf aan het roer van de schoolontwikkeling?.
Je wordt begeleid door een docentcoach en je krijgt volop de kans en alle ruimte je te ontwikkelen

Wij bieden

Ruim ouderschapsverlof
Salarisschaal conform CAO
Opleidingsbudget

Onze recruiter

Over ons

Onderneem het met je handen!

Het Vakcollege Eindhoven is een innovatieve kleine, praktijkgerichte vmbo-school voor vakmensen, met een basis- en kaderberoepsgerichte leerweg en de vakmanschapsroutes ‘Techniek & Vakmanschap’ en ‘Mens & Dienstverlening’.

Bij Vakcollege Eindhoven dagen we onze leerlingen graag uit, op weg naar hun vmbo-diploma én zelfs mbo-diploma. Want we kijken verder dan onze school en we zorgen dat iedere leerling bij ons praktijkgericht kan leren. Dat is onze missie. Dat doen we door aan te sluiten bij de eigen interesses en kwaliteiten van onze leerlingen en ons onderwijs aan te bieden in een kleine, veilige en gestructureerde leer- en werkomgeving. Waarbij praktijkgericht leren en gericht op vakmanschap centraal staan. En waarin we ze met plezier begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, naar het perspectief als goed mens een plek te vinden in onze maatschappij. 

Vakcollege Eindhoven maakt deel uit van de landelijke organisatie voor vakcolleges. De school heeft een samenwerkingsverband met het Summa College (mbo) en bedrijven en instellingen uit de regio. Vakcollege Eindhoven is een Parmant School en biedt onderwijs aan ongeveer 345 leerlingen. Onze waarden

Jij maakt morgen mooi!
Het is de belofte aan onze leerlingen, medewerkers en staat centraal in onze missie en visie. Met zes samenwerkende scholen, van praktijkonderwijs t/m vwo, is er altijd een school die bij je past.
Kansrijk
Leren en ontwikkelen doen we samen. Wij bieden kansen om het beste uit jou en je leerlingen te halen. Jij laat ze de wereld ontdekken op hun eigen niveau.
Bijdragen(d)
Jij voelt je verantwoordelijk voor je vak, je werk en de school en maakt gebruik van de professionele ruimte die we jou bieden om bij te dragen aan beter onderwijs voor onze leerlingen.
Diversiteit
Samen zorgen we voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs. We creëren een veilig, inclusief en kansrijk klimaat voor iedere leerling.

Bij Vakcollege Eindhoven zijn de volgende 4 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Wij ontvangen graag je sollicitatie via de OMO-website.