Over ons

Trigion Brand- en Beveiligingstechniek is gespecialiseerd in alle werkzaamheden op het technische vlak van brandveiligheid, brandpreventie en beveiligingstechniek.
Trigion Beveiligingstechniek is een landelijk opererende beveiligingsinstallateur en werkt samen met Trigion Beveiliging. Trigion Beveiligingstechniek is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk in technische beveiligingsoplossingen op basis van integrale veiligheidszorg voor de opdrachtgevers. Wij ontwerpen, installeren, stellen in bedrijf, onderhouden en inspecteren zowel grote als kleine beveiligingsinstallaties.
Trigion Brandpreventie is specialist op het gebied van alle vormen van brandpreventie en bestrijding. Ons bedrijf opereert met een landelijke dekking en vormt de spil op het gebied van veiligheid en verantwoordelijkheid voor onze opdrachtgevers, van hotel en zorginstelling tot winkel- of kantoorlocatie. Wij ontwerpen, installeren, stellen in bedrijf, onderhouden en inspecteren zowel grote als kleine brandbeveiligingsinstallaties. Daaronder vallen sprinklerinstallaties, speciale sproeisystemen, blusgas- en schuiminstallaties, hydranteninstallaties, droge stijgleidingen en brandhaspelinstallaties.

Bij Trigion Brand- en Beveiligingstechniek zijn de volgende 6 vacatures beschikbaar: