Waarom onze organisatie

Plezier op het werk is bij Travion een belangrijke pijler.
We ondersteuning en motiveren collega's om te leren en zich te ontwikkelen.

Wij bieden

Resultaat afhankelijke bonus
Bedrijfsauto
Pensioen

Onze recruiter

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn een succesvolle distributeur van zakelijke IT-hardware, randapparatuur, printing supplies en IT accessoires. Onze doelgroep bestaat uit resellers, e-sellers en (sub)-distributeurs in heel Europa. Travion IT Distribution heeft sinds haar start in 2001 een enorme groei gerealiseerd. We zijn een professioneel bedrijf waar ambitie, korte lijnen, transparantie, humor en plezier in je werk centraal staan.

Voor onze Travion toppers trekken we veel uit de kast! Zo hebben we elke dag een uitgebreide verse lunch, spelen we in de pauze fanatiek tafelvoetbal of tafeltennis, hebben we vrijwel iedere vrijdag een gezellige VrijMiBo en meerdere gezellige kleine en grote evenementen gedurende het jaar. Plezier op het werk is bij Travion dus een belangrijke pijler. Ook op professioneel vlak biedt Travion ondersteuning en motiveren we collega’s om te leren en zich te ontwikkelen. Ons team bestaat uit enthousiaste en professionele collega’s met een goede commerciële drive.Onze waarden

Plezier in het werk
We spelen in de pauze fanatiek tafelvoetbal, houden vrijwel iedere week een VrijMiBo en meerdere evenementen gedurende het jaar.
Resultaatgericht
We bieden onze verkooptalenten een provisieregeling
Humor
We zoeken teamplayers die humor meebrengen

Bij Travion is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Na een eerste (telefonische) screening nemen we contact op voor een gesprek. Meestal houden we meerdere gesprekken en volgt daarna een aanbieding.