Over ons

Total Safety Europa maakt deel uit van een wereldwijde organisatie met meer dan 3000 werknemers in meer dan 32 landen.
We zijn wereldleider in het aanbieden van Safety Solutions aan de upstream, midstream, downstream, raffinage, chemische, petrochemische, energie- en industriële markten. Ons doel is hoogkwalitatieve veiligheidsoplossingen en -producten aan te leveren op een meetbare, kostenefficiënte manier, zonder compromis.

We staan achter de belofte die we aan onze klanten maken – namelijk veiligheidsdiensten leveren die werken, en tegelijkertijd onze klanten helpen bij het beschermen van levens, materialen en het milieu.

The Best Minds in the Business!

Bij Total Safety hebben we ‘the best minds in the business’ verzameld en delen we één enkele missie: het Welzijn van medeWerkers Wereldwijd garanderen. Deze focus voorziet een infrastructuur aan mensen, processen en oplossing om ons ultieme doel in industriële veiligheidsperformance waar te maken.

Wij bouwen en koesteren lange termijnrelaties – zowel met onze werknemers als met onze klanten, en dragen de missie om het Welzijn van medeWerkers Wereldwijd te verzekeren (W3) als deel van Total Safety.

Dankzij toewijding en vertrouwen bouwen we openlijk samen aan de toekomst. We slagen hierin dankzij het succes van onze relaties.

We streven ernaar om een partner te zijn in zowel je professionele als persoonlijke ontwikkeling door je alle kansen te geven om een uitdagende en voldoening gevende carrière uit te bouwen die je bestaande sterktes maximaliseert en je tegelijk nieuwe sterktes helpt ontdekken.



“Ik ben begonnen als bewakingsagent. Maar deze job geeft mij zo veel meer uitdaging”,
Dean Van Gerwen Brand-veiligheidswacht