Over ons

Hier vind  je en krijg je alle Tools. 

Toolstation is opgericht in 2003 in het Verenigd Koninkrijk door de Engelsman Mark Goddard-Watts. De eerste shop was een tankstation waar ze gereedschappen verkochten, daarom Toolstation.

In 2006 werd in Leiden Toolstation Europe opgericht, de eerste jaren hadden ze 6 shops in totaal. Rond de periode 2017-2018 zijn ze gestart met de groei van Nederland. Daarbij is Toolstation van Leiden verhuist naar Bleiswijk. Gelijktijdig met de groei van Nederland werd Toolstation Frankrijk opgericht, gevolgd door België in 2017 met een webshop. Daarna werd in 2019 de eerste shop geopend in Merksem. Toolstation Nederland probeert elk jaar ongeveer 24 winkels te openen. Daarbij openen zij in 2022 een tweede warehouse. 

Tot 2019 was Mark Goddard-Watts mede-eigenaar van Toolstation. Inmiddels is Travis Perkins 100% eigenaar geworden van de gehele Toolstation organisatie, dit in het Verenigd Koninkrijk en Europa met vestigingen in Nederland, België en Frankrijk.

Missie en Visie
Wij helpen vakmensen en serieuze Doe-Het-Zelvers om snel hun klus te klaren.

Hoe doen wij dit?
We bieden een simpele formule waar klanten online en in een netwerk van vestigingen kunnen kopen, met een betrouwbare en snelle service, een breed assortiment en lage prijzen.

Bij Toolstation vinden en krijgen niet alleen klanten alle tools. Wij geven ook onze collega's alle gereedschappen in handen om zichzelf te ontwikkelen op hun eigen manier. Wil jij doorgroeien naar een andere functie? Of wil je juist wat nieuwe skills leren voor je huidige job? Dat horen wij graag!

Bovendien geloven we dat iedereen op de werkvloer gelijk moet zijn. Het resultaat daarvan is een gezellige en open werksfeer.

Klinkt dit als een werkplek voor jou? Solliciteer dan nu!

 Bij Toolstation zijn de volgende 74 vacatures beschikbaar:

Logo Toolstation

Verkoopmedewerker

Toolstation
Regio Amsterdam