Waarom onze organisatie

Betrokken collega's die je graag op weg helpen
Goed gevulde portefeuille maar geen onhaalbaar gejaag naar meer en sneller
Alle ruimte om te groeien in een internationale setting

Wij bieden

Opleidingsbudget
Vakantiegeld
Vakantiedagen

Over ons

Tebarex bestaat uit een team van engineers/ontwerpers, werkvoorbereiders, projectmanagers en supervisors.
Verschillende medewerkers vervullen de diverse functies als combinatie. We werken met enkele meer in het vak ervaren en met diverse jonge medewerkers in een nieuw modern kantoor. Drinken ’s morgens en ’s middag gezamenlijk een kop koffie of thee, lunchen bij mooi weer op ’t dakterras en doen op vrijdagmiddag een biertje.
De organisatie is plat, beslissingen worden snel genomen. Er heerst een ongedwongen sfeer waarbij collega’s elkaar helpen. De klus moet immers straks daar op locatie in één keer goed geklaard kunnen worden. Hier op kantoor in Poeldijk bepalen we voor een groot deel als team hoe gemakkelijk en goed dat straks kan.


Onze waarden

Innovatief
Voor alle projecten passen we de allernieuwste technologieën toe op het gebied van tuinbouw. Alles wordt bestudeerd op haalbaarheid en efficiëntie.
Resultaatgericht
De organisatie is plat, beslissingen worden snel genomen.
Informeel
Er heerst een ongedwongen sfeer waarbij collega’s elkaar helpen.
Klantgericht
Naar onze klanten werken we met heldere, goed omschreven offertes, ontwerpen en tekeningen. We laten geen vragen onbeantwoord en bieden duidelijke keuzes.
"Ik krijg de kans om dingen te leren, mijzelf te ontwikkelen, daar worden mogelijkheden voor gezocht, daar wordt in geïnvesteerd."
Collega Supervisor Supervisor elektrotechniek glastuinbouw