Waarom onze organisatie

Al 20 jaar staat Teach-In Group voor kwalitatief hoogstaand docentschap
Teach -In Group heeft expertise in werving, selectie en begeleiding.
We zorgen ervoor dat je succesvol start in het onderwijs bij de school die bij jou past

Wij bieden

Een LB-5 salaris conform de CAO VO
De mogelijkheid om binnen 2,5 jaar je officiële lesbevoegdheid te halen
Een volledig op maat gemaakt onderwijstraject

Onze recruiter

Over ons

Al 20 jaar is Teach-In Group is een onderwijsorganisatie die staat voor kwalitatief hoogstaand docentschap. Geen uitzendorganisatie, maar een organisatie met een duidelijke toegevoegde waarde voor het onderwijs. Met onze opgebouwde expertise in de werving, selectie en begeleiding, zorgenΒ  we ervoor dat je als zij-instromer succesvol de stap naar het onderwijs maakt bij de school die het beste bij jou past.



Onze waarden

Kundig
Al 20 jaar is Teach-In Group is een onderwijsorganisatie die staat voor kwalitatief hoogstaand docentschap.
Samen
Binnen Teach-In Group kijken we naar jouw persoonlijke kwaliteiten, zodat je aan de slag kunt gaan bij de school die het beste bij jou past
Stabiliteit
We zorgen voor een zachte landing binnen het onderwijs. We bieden een volledig betaalde lerarenopleiding, een introductieprogramma en een persoonlijke docentcoach.
Persoonlijke ontwikkeling
Je kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling wanneer je aan de slag gaat bij de samenwerkingsschool die het beste bij jou past.
''Bij Teach-In Group heb je de ruimte om jezelf volledig te ontwikkelen! Je kunt dagelijks je passie en kennis kwijt, wat een werkdag leuk en divers maakt.''
Rebecca Vermond Content Marketeer

Bij Teach-In Group zijn de volgende 13 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Je solliciteert naar de zij-instroomvacature en upload je actuele cv, een motivatiebrief, jouw diploma's en cijferlijsten.
Assessment
Als sluitstuk neem je deel aan ons assessment. Dat bestaat uit het maken van een aantal test en het geven van een vakles. Na afloop evalueren wij de les en maak je een relfectieopdracht.
Kennismaken
Na ontvangst van jouw documenten nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Naast onderwijsgerelateerde casussen, hebben wij het ook over de arbeidsvoorwaarden.
Starten
Gefeliciteerd! Je gaat nu officieel starten in het onderwijs bij één van onze opleidingsscholen. Ook start je nu met studeren.

Gerelateerde organisaties