Over ons

Zorggroep Alliade is een samenwerkingsverband van verschillende zorgorganisaties: Talant, Meriant, Reik, Wil, Zorgkompas, Baanplus en Support & Co en OuderenPsychiatrieFriesland. De vacature is bij Talant. Binnen Talant wordt zorg en ondersteuning geboden aan mensen met een grote mate van kwetsbaarheid en een verstandelijke beperking. Zij kunnen dag en nacht een beroep doen op Talant om hen te helpen hun leven te leiden, op hun plek in de samenleving. Je komt te werken op Rond 25/27 en 29/31.

De woning aan Rond Beetsterzwaag bestaat uit 4 geschakelde groepen, waarbij op elke groep 4 cliƫnten wonen. Het betreft de zorg van cliƫnten met ZZP 7 in combinatie met meerzorg die 24-uurs ondersteuning krijgen bij Talant. Al deze cliƫnten hebben een intensieve ondersteuningsvraag. Je krijgt te maken met intensieve begeleiding ten aanzien van gedrag en cliƫnten met psychiatrische problematiek.

Door middel van het werken met Triple C creƫren wij een menswaardig bestaan voor onze bewoners door vanuit de menselijke behoeften te werken aan de relatie en competentie opbouw. Vanuit deze visie is het nodig dat de begeleider altijd nabij is om sensitief en responsief aan te sluiten bij de behoeften van de cliƫnt en aan te vullen waar het hen zelf niet lukt. Dit biedt veiligheid en vertrouwen en daarom zijn wij op zoek naar veerkrachtige begeleiders.