Over ons

ONTDEK JE TALENTEN OP D'AMPTE
We vinden het heel belangrijk dat onze leerlingen met plezier naar school gaan. Wat ze later willen worden, is nu nog niet zo belangrijk. Op d’Ampte bereiden we de leerlingen daarom goed voor op een beroepsopleiding die past bij hun niveau. Daarom leren ze ook buiten de klas, met gastlessen, stages en praktijkopdrachten.

IEDERE LEERLING EEN EIGEN COACH
Op d'Ampte heeft elke leerling een coach in plaats van een mentor. De coach is er om ze te helpen waar nodig en om ze aan te moedigen en te stimuleren. Het coachgesprek, elke twee weken, helpt ze om inzicht te krijgen in hun eigen leerproces en ontwikkeling.

LEREN MET EEN IPAD 
We kunnen ons een wereld zonder computers, tablets en smartphones haast niet meer voorstellen. Ze horen bij ons leven en bieden ons veel extra mogelijkheden om te leren. Daarom leren onze leerlingen hoe ze deze devices het beste kunnen gebruiken. 

OVER ONS ONDERWIJS
d'Ampte is een school voor vmbo-onderwijs. Voor leerlingen in de onderbouw biedt d’Ampte mavo, techmavo, 3 vakcolleges en de brede route. De bovenbouw kent een groot aantal beroepsvoorbereidende uitstroomprofielen met 40 verschillende keuzevakken. d'Ampte is sterk in sociale vaardigheidslessen en Techniek.

Bij Tabor College d'Ampte is de volgende vacature beschikbaar: