Over ons

Je hebt autoschadeherstelbedrijven en je hebt Story Schadeherstel. Al vanaf het begin roeien we tegen de stroom in. Wij onderscheiden ons namelijk door niet in te leveren op kwaliteit en veiligheid. Wat betekent dit voor jou? Dat jij de ruimte krijgt om je werk goed te doen. Sterker nog, wij verwachten van jou dat je jouw werk goed uitvoert en de klant in een veilige auto weer naar huis stuurt. Dan kan jij aan het eind van de dag namelijk ook met een goed gevoel naar huis.

OVER STORY SCHADEHERSTEL.

HISTORIE.
Al 60 jaar gevoel voor zaken!

Sinds 1993 is de hoofdvestiging van Automobielbedrijf Story gehuisvest in een schitterend pand in Waardenburg, op een opvallende zichtlocatie langs de A2. In de vestiging Waardenburg zijn de voormalige BMW dealerbedrijven uit Rhenoy en Tiel gecombineerd. Uitbreiding van die bedrijven was, door de ligging midden in woonwijken, niet mogelijk. Het schadeherstelbedrijf wat tevens gevestigd was in Rhenoy is na de verhuizing van het dealer bedrijf gewoon op dezelfde huisvesting in Rhenoy gebleven.

Bij het door architect Joost P. Bijl ontworpen pand aan de Filipsweistraat 8 in 1993 staan klantgerichtheid voorop, met ruimte en licht als belangrijke factoren. Op de begane grond bevindt zich naast de werkplaats, de receptie en de kantoren als blikvanger de showroom voor nieuwe BMW's. Een hellingbaan verbindt deze ruimte met de eerste verdieping waar het assortiment auto's uit de "BMW Premium Selection" wordt getoond. 

In 2000 is het schadeherstelbedrijf ook verhuist naar Waardenburg en opende daar een nieuw pand met de aller nieuwste technieken op de Filipsweistraat 4 gelegen naast het dealerbedrijf waardoor alles weer tezamen was zoals het in het verleden altijd al was geweest.

Automobielbedrijf Bert Story ging in 1955 van start toen de heer Story een garagebedrijfje in Rhenoy overnam van een neef. Aan- en verkoop van jonge gebruikte auto's was de belangrijkste activiteit. Op 2 februari 1964 werd het dealerschap van BMW verworven, waarna een tijd van expansie volgde. In 1971 werd een tweede vestiging in Den Bosch geopend, in 1973 gevolgd door een derde BMW dealerschap in Tiel. Om gelijke tred te houden met de nieuwste ontwikkelingen binnen het merk BMW werd in 1993 een nieuw pand geopend in Waardenburg.

Op deze 'A2-locatie' werden de activiteiten van de bedrijven in Rhenoy en Tiel gecombineerd. Begin 1996 is het 'BMW' verzorgingsgebied van Story voorlopig voor het laatst uitgebreid met een vestiging in Nijmegen. Sinds 1 januari 2000 huisvest de sterk gegroeide schadeherstelafdeling van Story zich ook op de Filipsweistraat in Waardenburg. Het hoge kwaliteitsniveau van Automobielbedrijf Story werd oktober 2003 bevestigd met de toekenning van het vernieuwde internationaal erkende kwaliteitscertificaat ISO 9001:2000 en het behalen van het kwaliteitsprogramma QMA van BMW Duitsland.

Bij Story Schadeherstel is de volgende vacature beschikbaar: