Over ons

Dit is Stip Hilversum
Stip Hilversum is een organisatie van 16 openbare basisscholen op 20 verschillende locaties. De scholen hebben een divers onderwijsaanbod zodat ouders in Hilversum een bewuste keuze kunnen maken voor een school die past bij hun kind. Het onderwijs op de Stip-scholen varieert van tweetalig en internationaal onderwijs tot speciale onderwijsconcepten als Dalton, vrijeschool of Sterrenschool.
 
Daarnaast variëren de scholen in samenstelling en grootte, van 72 tot 465 leerlingen. Niet alleen het onderwijsaanbod, maar ook de leerlingen op onze scholen zijn verschillend: niet alleen qua afkomst, levensovertuiging of seksuele geaardheid, maar ook qua vraag die ze aan de leerkrachten stellen

Stip Hilversum ziet het als haar missie om openbaar en algemeen toegankelijk primair onderwijs te bieden voor kinderen van 4 tot  en met 12 jaar ongeacht afkomst, cultuur of religie. Iedereen is welkom op onze Stip-scholen. 
 
Stip Hilversum als werkgever
Goed onderwijs vraagt professionele, excellente én nieuwsgierige leerkrachten (en andere medewerkers) die binnen hun school én binnen de stichting samenwerken om van en met elkaar te leren. Daarom is Stip op zoek naar jou!

Met lef op zoek naar nieuwe kansen
‘Leren met en van elkaar’ is een motto dat tegelijk te gebruiken is op het niveau van leerlingen, leerkrachten én scholen. We moedigen leerkrachten en schoolleiders aan met lef op zoek te gaan naar nieuwe werkwijzen, nieuwe onderwijsvisies, nieuwe kansen. Samen problemen oplossen, gebruik maken van elkaars kennis, maar ook leren van eigen onderzoek. Op deze manier geven we vorm aan de professionele dialoog in onze stichting.

Lees hier wat onze medewerkers vinden van Stip Hilversum als werkgever.

Er is altijd een Stip-school die bij jou past!
Kijk voor een overzicht van onze scholen op het kaartje op onze homepagina of klik hier en ontdek op welke school jij graag wilt werken! En bekijk hier onze vacatures:

Bij Stip Hilversum is de volgende vacature beschikbaar: