Over ons

Help jij mee het basisonderwijs weer een stap verder te brengen? Wij gaan ertegenaan en hebben ruimte voor leerkrachten en pabostudenten. 

Nieuwsgierig? Kijk hier wat onze collega's te zeggen hebben!

SchOOL wil een goed werkgever zijn die voor alle medewerkers een positief (leer)klimaat schept waarin eigen verantwoordelijkheid persoonlijke groei en continue dialoog over het vak tussen en met professionals belangrijk zijn. Het zijn ingrediënten voor meer werkgeluk en daarmee voor het boeien en binden van mensen. Het is onze ambitie om een hoog niveau van vakmanschap binnen de organisatie te ontwikkelen en te onderhouden. Wij sporen talenten op en ontwikkelen deze. Wij willen dat leidinggevenden binnen SchOOL ontwikkeling mogelijk maken en zelf ook continu in ontwikkeling zijn.

Groei jij met ons mee? Je vindt hier de beschikbare vacatures op onze scholen of op bestuursniveau. Solliciteren doe je door te mailen naar de betreffende schooldirecteur, zie hiervoor het mailadres in de uitgebreide vacaturetekst, of bij een open sollicitatie naar eenbaan@stichtingschool.nl.

Voor meer onderwijsvacatures in Flevoland kun je een kijkje nemen op de website van Flevowijs, een online vacatureregister.


Bij Stichting SchOOL zijn de volgende 11 vacatures beschikbaar: