Over ons

Je werkt bij Kennemerhart, een grote ouderenorganisatie in Zuid-Kennemerland, gespecialiseerd in wonen, (thuis)zorg en welzijn. Kennemerhart werkt vanuit tien woonzorglocaties, een centraal georganiseerde behandeldienst en twaalf dag- en ontmoetingscentra. Persoonlijk en op maat, met aandacht en in samenspraak en sociaal betrokken zijn de kernwaarden op basis waarvan de 2000 medewerkers en 750 vrijwilligers zich met plezier inzetten voor ruim 2500 ouderen. Kwaliteit, liefdevolle zorg en de wensen en eigen regie van de cliënt staan hierbij voorop.

Afdelingsbeschrijving

Samen met 200 andere collega’s van Kennemerhart ondersteunen jullie zo’n 1200 thuiswonende cliënten in Zuid-Kennemerland en de Haarlemmermeer. Met elkaar ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg en het welzijn in de wijk. De zorg- en dienstverlening die vanuit de thuiszorg wordt geboden bestaat uit verzorging, verpleging en begeleiding en uit huishoudelijke hulp. Je komt te werken in de woonomgeving van de cliënt en bent het vaste gezicht voor een aantal vaste cliënten in de wijk. Het persoonlijke contact tussen jou en de cliënt staat dan ook voorop.

Om in te spelen op de maatschappelijke trend van meer zorg ‘thuis’, investeren wij de komende jaren in het wijkgericht werken rondom onze locaties. Samen sterker in de wijk, daar staat Kennemerhart voor. We richten ons op het aanbieden van een compleet pakket aan zorg, behandeling en diensten, aansluitend bij de behoefte van onze cliënten in de verschillende fasen van het ouder worden. We gaan zowel binnen de eigen organisatie, als ook daarbuiten met andere partijen de samenwerking verder versterken. Ga jij bij ons de uitdaging aan en draag jij bij aan de zorg van morgen?