Over ons

Havensteder is een grote Rotterdamse woningcorporatie waarin dienstverlening centraal staat.

Werken bij Havensteder betekent impact hebben op Rotterdam als inclusieve stad. In een inclusieve stad is plek voor iedereen en is iedereen van waarde. Iedere dag werken we met 400 professionals samen met bewoners, partners en stakeholders om onze doelen en ambities te realiseren; een betaalbaar thuis voor mensen met een beperkt inkomen of een kwetsbare positie.

Havensteder biedt jou betekenisvol werk in een uitdagende werkomgeving waarin aandacht is voor zelfontplooiing en continu leren. Bij Havensteder heb je een persoonlijk loopbaan ontwikkelingsbudget, toegang tot de Havensteder academie waarbij jij regie houdt over jouw ontwikkeling en loopbaan. Zo maak je niet alleen het verschil voor onze bewoners, maar ook voor jezelf!

Sta jij middenin de samenleving en vind je het belangrijk om het verschil te maken in jouw werk? Heb je innovatieve ideeën, durf je beslissingen te nemen en grenzen te verleggen? Zie jij kansen en wil je die samen met 400 collega’s realiseren? Dan is een carrière bij Havensteder echt wat voor jou!

Bij Stichting Havensteder is de volgende vacature beschikbaar: